Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 21 de Agost del 2019
SUCCESSOS

Ferida lleu en Torrent una dona a la que caigué una branca de 7 metres en l'Avinguda

El PP va demanar un informe del estat de poda dels arbres i palmeres de la ciutat al mes de juliol

Les ratxes de vent de fins a 30 km/hora van causar ferides lleus a una dona de 64 anys que passejava per l'avinguda a la que li va caure una branca d'arbre de més de dos metres. Els fets van ocórrer sobre les quatre de la vesprada mentre es donaven fortes ràfegues de vent. Dos policies que es trobaven realitzant labors de prevenció de la seguretat ciutadana van sentir un fort cruixit procedent d'un arbre i, tot seguit, van observar com una branca d'uns set metres de longitud i tres d'amplitud havia caigut a terra del passeig des d'una altura equivalent a dos metres. 

En l'instant en el qual va caure aquesta branca, una dona caminava per la zona, sent colpejada violentament per aquesta, sense arribar a perdre la consciència, però emanant sang per una ferida oberta al cap. Ràpidament, els agents de Policia Nacional van assistir a la víctima, que havia quedat parcialment atrapada, no podent moure's i van sol·licitar assistència sanitària.  També van participar en l'assitència una patrulla de policia local de Torrent. 

 

Els policies van alçar la branca per a poder traure a la dona i, com el fort vent persistia i existia perill de nous despreniments, la van traslladar a una zona segura pròxima, sota els balcons, prenent les precaucions necessàries a fi de no agreujar les lesions. Mentre esperaven l'arribada dels sanitaris, els agents van tapar la ferida per a controlar l'hemorràgia. La dona, que no va perdre la consciència en cap moment, finalment va ser atesa pels serveis sanitaris, que la van traslladar a un hospital pròxim per a realitzar-li una exploració més exhaustiva.

 

El PP demana que es revise l'estat dels arbres de l'avinguda i l'Ermita

El PP va demanar al mes de juliol un informe sobre l'estat dels 290 pins de l'Avinguda i les 190 palmeres de Torrent. La sol·licitud es va fer després de la caiguda d'una palmera al carrer Ramón y Cajal. Des del PP demanarem a l'equip de govern socialista, un informe sobre l'estat dels arbres que es troben parcs municipals, voreres i jardins.

En el cas de les palmeres, cal tindre en compte que la majoria tenen més de 25 anys i que estem patint aquest estiu, onades de calor consecutives. La nostra portaveu Amparo Folgado ja ha manifestat en el seu compte de Facebook que ‘creiem que s'han de revisar els arbres de la ciutat i prioritzar la seguretat als nostres carrers’.

Un treball de revisió i poda que ja es va realitzar en 2014 amb el govern del PP i en el qual es van revisar els 290 pins que hi ha en l'avinguda Al Vedat i les 190 palmeres del municipi.  5 anys després i després dels fets ocorreguts, des del PP consideren que s'ha de tornar a revisar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.234.146.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.