Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Agost del 2019
MEDI AMBIENT

El PP demana que es recupere la zona cremada en l'Assut del Pantà

El PP de Torrent ha demanat que es recupere el marge del barranc i que es mantinga en òptimes condicions, després de l'incendi que s'ha produït en l'Assut del Pantà

Quan es compleixen deu anys de l'incendi que es va iniciar en el mateix lloc i va arribar fins al barri Sant Gregori, s'ha tornat a produir un incendi en el Pantà de Torrent.
 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha realitzat unes declaracions en el seu compte de Facebook on ha expressat que ‘Ahir va ser un dia trist, un incendi va fer desaparéixer part de l'àrea recreativa del Pantà. Una zona que es trobava degradada i que ja va patir un incendi en 2009.

 

En 2015 recuperem la zona per a tots els veïns, amb una Escola Taller. Es va crear un mirador, pistes, condícies i recuperem l'històric Assut. Des del PP demanarem que es torne a recuperar el marge del barranc i que es mantinga en òptimes condicions de neteja’.
 

En aquest sentit, els populars van presentar una moció que va ser aprovada per unanimitat el mes de juny passat, en la qual instava al govern socialista a crear una brigada forestal permanent en el Vedat. 
 

A més, ja el mes de juliol, el Partit Popular de Torrent va presentar una nova moció que encara no ha sigut portada a Ple, perquè el govern socialista present un pla de treball anual a la Diputació de València i que Torrent puga comptar amb una brigada forestal de Divalterraque durant tot l'any, mantinga net el bosc i barrancs de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.189.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.