Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Agost del 2019
EDUCACIÓ

El Centre d'Informació Juvenil inicia el seu taller d'anglés

El taller de Disseny d'estampats tèxtils va arribar a la seua fi el passat 9 d'agost. L'activitat va començar el dia 6 amb huit joves de 12 i 17 anys, que van dedicar quatre matins a personalitzar les seues peces de roba vella

El Centre d'Informació Juvenil es troba immers en els seus cursos gratuïts d'agost. El taller de Disseny d'estampats tèxtils va arribar a la seua fi el passat 9 d'agost. L'activitat va començar el dia 6 amb huit joves de 12 i 17 anys, que van dedicar quatre matins a personalitzar les seues peces de roba velles.

 

Gràcies a aquest taller, els i les participants van aprendre les diferents tècniques d'estampació per a donar-li un toc original a la seua roba. Des de la personalització amb una planxa, fins a la decoració de les peces amb un suro o, fins i tot, amb una creïlla.
 

A més, el dia 5 d'agost va començar el taller Practica parlant anglés, que s'imparteix els dilluns, dimarts i dimecres al matí fins al 21 d'agost. Joves de 16 i 30 anys, amb un nivell B1 aproximadament, estan polint el seu anglés de forma gratuïta en les instal·lacions del CIJ. Durant més de 10 hores repartides en els diferents dies, els i les participants practicaran les seues habilitats lingüístiques, interactuaran amb altres persones i coneixeran nous llocs, costums i cultures.
 

Finalment, el taller de Disseny i dibuix d'interiors començarà el 19 d'agost i durarà fins al dia 22. Aquesta activitat va destinada a joves de 12 i 17 anys amb ganes d'aprendre a dissenyar una habitació especial. Per a participar en aquest curs, es pot sol·licitar plaça en les instal·lacions del CIJ o en el següent enllaç: https://bit.ly/2m3it5v

Els cursos i tallers d'agost del CIJ són totalment gratuïts gràcies a la col·laboració dels estudiants de “La Dipu et Beca”, que han dedicat tot el mes de juliol a preparar els diferents tallers i així poder oferir activitats gratuïtes i d'interés per als i les torrentines més joves i interessades a aprendre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.164.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.