Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Agost del 2019
EDUCACIÓ

El CIJ ofereix tallers gratuïts a l'agost

Entre els cursos que s'imparteixen es troben classes d'idiomes i de disseny destinats per als joves de la localitat

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ)prepara diferents cursos de formació perquè el mes d'agost siga també d'aprenentatge. Els i les joves interessades a aprofitar el final de l'estiu per a ampliar els seus coneixements i habilitats d'una forma divertida i gratuïta tenen a la seua disposició quatre tallers entre els quals triar. En tots ells, els i les joves empadronades a Torrent tindran prioritat per a ser admesos.
 

TALLER DE DISSENY I DIBUIX D'INTERIORS
El taller de disseny i dibuix d'interiors permetrà a joves de 12 i 17 anys a inventar i esbossar la seua habitació especial. L'activitat serà gratuïta i s'impartirà del 19 al 22 d'agost des de les 10 hores fins a les 13 hores. Els xics i xiques que s'apunten al taller dissenyaran sobre pla una habitació, coneixent tot el necessari per a poder reproduir en la vida real el que plasmen en el paper. 


TALLER ARTÍSTIC DE PANTALLES PER A LLUMS
Les persones més artístiques podran gaudir aprenent a re-dissenyar els seus vells llums canviant el seu aspecte amb una nova pantalla fabricada per ells i elles amb diferents tècniques i materials, des de paper plegat fins a maderitas i de corda. El taller s'impartirà el 12, 13 i 14 d'agost, des de les 10 hores fins a les 13 hores. En aquest cas, el rang d'edat per a poder participar és dels 15 als 30 anys. 



TALLER DE DISSENY D'ESTAMPATS TÈXTILS
Un altre bon pla per a tancar l'estiu és aprofitar agost per a donar regna solta a la creativitat amb el taller de disseny d'estampats tèxtils. Xics i xiques de 12 i 17 anys aprendran a personalitzar i fer úniques les samarretes més senzilles i avorrides. Donaran un toc original i divertit a la seua roba usant corrons, suros, una planxa o, fins i tot, una creïlla. Tirar la roba ja no serà una opció després d'aquest curs, que s'imparteix el 6, 7, 8 i 9 d'agost de 10 hores a 13 hores.

 

PRACTICA PARLANT INGLÉS A l'agost
El CIJ també té una opció per als i les que volen aprendre o polir el seu anglés a l'agost. Aquest taller gratuït s'imparteix del 5 al 21 d'agost, els dilluns, dimarts i dimecres. L'horari és de 10 hores a 11 hores, expert els dilluns, que serà de 10 hores a 11.30 hores.

 

Aquest taller, de 10 hores, servirà per a practicar les habilitats lingüístiques, interactuar amb altres persones i conéixer llocs, costums i formes de desembolicar-se en la cultura anglesa. Perquè aquesta activitat siga útil, el nivell d'expressió i comprensió escrita dels i les participants hauria de ser de B1+ o B2-. A més, tenen prioritat els i les joves de 16 a 30 anys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.213.235

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.