Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 07 de Agost del 2019
CINEMA

Torna una nova edició del cicle de cinema de Nits a la plaça

Una iniciativa que acosta una variada programació als torrentins durant el mes d'agost

Les places de la ciutat es van convertir en sales de cinema el passat cap de setmana, donant el tret d'eixida a Cinema, nits a la plaça. Una iniciativa que acosta una variada programació als torrentinsdurant el mes d'agost. Aquest cap de setmana, la plaça de la Llibertat, la plaça de l'Església i la plaça Pintor Miró van ser els escenaris en els quals es van projectar les pel·lícules.

 

Els amants de Freddie Mercury i la seua llegendària banda Queen van gaudir de la pel·lícula biogràfica Bohemian Rhapsody el divendres. La plaça de la Llibertat es va omplir de més de 800 amants del rock, que van gaudir de les cançons més mítiques del grup, des de Somebody to Love, fins a I Want to Break Free o The Xou Must Go On. La primera jornada de Nits a la plaça va ser, per tant, tot un èxit amb aquesta pel·lícula, guardonada amb quatre premis Oscar.

 

La plaça de l'Església va acollir el dissabte Campions, una de les pel·lícules espanyoles més aclamades de l'últim any i guanyadora de tres premis Goya. El film va aconseguir concentrar a unes 650 torrentinas i torrentinos disposats a conéixer la història de "Els Amics", un equip de bàsquet format per persones amb discapacitat intel·lectual, la història de la qual no deixa indiferent a ningú.
 

La plaça Pintor Miró es va estrenar també el dissabte com un dels escenaris de Nits a la plaça. Més de 300 persones van viatjar a l'època dels dinosaures gràcies a Jurassic World: el regne caigut. Es tracta del cinqué lliurament de la franquícia Parc Juràsic, i la tercera pel·lícula més taquillera del passat any.
 

PRÒXIMES PROJECCIONS
Les nits d'estiu continuaran sent de cinema durant tot el mes amb una àmplia programació de pel·lícules. El cap de setmana que ve es projectaran Perdent l'est en la plaça de la Llibertat, Campions en l'àrea recreativa Marxadella i El millor estiu de la meua vida en la Plaça de l'Església. La programació completa pot consultar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2zqgss0

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.175.236.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.