Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 23 de Juliol del 2019
MOROS I CRISTIANS

Torrent arranca les seues Festes Patronals amb novetats en el Pregó

Els moros i Cristians són els protagonistes d'aquest acte que anuncia a tots els torrentins i visitants que comencen les seues festes

El 24 de juliol els Moros i Cristians arranca la seua setmana gran amb l'acte del pregó. Enguany, la Federació de Moros i Cristians ha introduït una sèrie de canvis en aquest acte que dóna inici a les seues festes. A les 18.30 els festers acudiran a l'església de l'Asunción per a celebrar l'Ofrena als patrons de Torrent, Abdon i Senent.

 

Després de la cerimònia religiosa els festers desfilaran en esquadres fins a la Font de les Granotes, on, tornaran a baixar l'Avinguda fins als peus de la Torre. Allí tindrà lloc l'acte del Pregó amb l'exregidor de Cultura, Alfred Costa, com a pregoner d'honor. Després de la seua intervenció els festers celebraran el primer sopar del fester que finalitzarà amb una exhibició de caps en l'epicentre de la festa.
 

Visita al centre de majors de Santa Elena
Encara que en el Pregó no es visitarà als majors, sí que es farà el 23 de juliol. Seran les filaes i comparses que ostenten càrrecs enguany els que acudiran a visitar als majors del centre. La desfilada començarà en la plaça Amèrica amb els cristians en primer lloc.

 

L'alferes cristiana, Sonia Guzmán que estarà acompanyada de la seua filà Na Violant, després d'ella el capità cristià d'enguany, Vicent Frances amb el seu filà Hospitalaris. Després del bàndol cristià, arribaran els moros amb el seu alferes, Rebeca González d'Omeyes i la capitana mora, Encarna Puig que tancarà el desfila amb la seua comparsa Muladins.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.12.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.