Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Juliol del 2019
ENTREVISTA ALCALDE

Ros: “Estem disposats a negociar però sense oblidar el nostre programa”

El veterà polític ha anunciant que Patrimoni ja ha aprovat el projecte de reurbanització del barri de l’Alter després de més d’un any esperant

Aquesta legislatura arranca amb dos regidors més que la passada. Espere que siga una bona legislatura. La veritat és que hem tingut un bon resultat i és molt positiu perquè significa que el treballa que hem fet des de fa quatre anys ha sigut una política adequada encara i totes les errades que hem pogut tindre però sobretot hem estat sempre al costat de la gent i això la gent ens ha reconegut la nostra forma de treballar.

 

Aquest equip de govern compta amb un fort protagonisme de les dones, Inma Amat és la primera regidora de Policia en Torrent...  En aquest ajuntament hem fet alguna cosa molt important perquè les dones ocupen espais importants. És el cas d’Esmeralda Torres al capdavant de la delegació d’Hisenda, també Inma Amat com bé dius també amb Seguretat i Urbanisme. Les polítiques d’igualtat també estan en mans d’una dona, educació, cultura i esports, com veus totes en delegacions de primer ordre.

 

Enguany regidors i personal de confiança cobrarà un 10 per cent més que fa quatre anys.  Fa quatre anys prenguérem la decisió d’abaixar els sous un 38 per cent, encara i tot que els que es pagava no era massa exagerat, la situació de l’Ajuntament no estava en condicions d’assumir aquesta despesa. Va ser una rebaixa importantíssima i calia en aquesta ocasió, no recuperar els sous del 2011 però pujar una miqueta i encara en aquest augment els sous estan molt per davall d’ajuntaments de la mateixa grandària que Torrent.

 

En aquesta legislatura no ha sigut necessari arribar a un pacte d’investidura com va ocórrer fa quatre anys, té més opcions per arribar a acords?  Fa quatre anys vàrem firmar un acord d’investidura i l’endemà Compromís passà a formar part de l’oposició a més físicament, col·locant-se en la bancada d’enfront. Qualsevol persona que seguisca la vida política de Torrent només ha d’agarrar els números i vore quines polítiques han fet uns i quines polítiques han fet altres, ací estan els resultats.

 

El seu equip ja està treballant en el pressupost de 2020, Torrent tindrà pressupost?  Aquests anys passats les negociacions han sigut una coalició del no, l’únic pacte estable que hi ha hagut estable en l’Ajuntament de Torrent ha sigut el de Compromís i el Partit Popular que han provocat que no hi haguera pressupost.  Però crec que aquesta situació es pot reconduir en aquesta legislatura perquè les possibilitats de raonar són més, perquè els partits que han fet eixes polítiques han baixat en nombre de vots i perquè nosaltres sempre estem disposats a acceptar les propostes de la resta de grups. Nosaltres sempre estem disposats a negociar en tots i acceptar aquelles propostes que milloren les ja presentades, però sense oblidar que hi ha un equip de govern amb un programa que cal complir.

 

Un projecte pendent és la reurbanització  de l’Alter que encara està pendent d’aprovar en Patrimoni, ara patrimoni forma part de presidència. Estem més satisfets i a més he de dir que tenim notícies interessants. Ja podem dir que ja la confirmació i podem començar a treballar, hem esperat més d’un any i ja podem començar, és una bona notícia.

 

Tota l’oposició es va unir per a protestar pel que ells consideren falta d’informació al voltant de la proposta d’inversions financerament sostenibles La informació la tenen tota, és més, jo diria que algú que ha dit que li falta informació, fa un mes ja em digué que estava d’acord perquè ja la tenia.

 

Ja tenim les Festes Patronals en marxa i engunay amb un canvi de recorregut en la Baixà.   En Torrent ja estem en festes des de fa dies en una gran quantitat d’actes durant els cap de setmana. Els preliminars de la festa ja fa un mes que estan en marxa i tot finalitzarà en la setmana més important amb un protagonisme important dels Moros i Cristians. A més, tinc un poc de ganes a vore la novetat de com queda aixó de peger la volta a la Torre enguany.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.91.84.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.