Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juliol del 2019
FALLES

Alicia Pallardó i Sandra Peris triades Falleres Majors de Torrent de 2020

Alicia pertany a la comissió fallera de l'Avinguda i Sandra Peris, forma part de la falla de reina Sofia que aconsegueix tindre una Fallera Major Infantil de Torrent per primera vegada en la seua història

Les Falles de Torrent ja tenen noves Falleres Majors de la localitat. Alicia Pallardó i Sandra Peris. Fregant la mitjanit era l'alcalde de Torrent, Jesús Ros, la que llegia les actes del jurat que les nomenava màximes representants de les festes falleres de la capital de l'Horta Sud. La gala d'elecció va tindre lloc en l'Àgora de Parc Central amb l'assistència de les representants de les comissions de la localitat, familiars i amics de les candidates.
 

L'acte va començar amb el comiat de les quals han sigut fins ara les Falleres Majors de Torrent, Carmen Raga i Leyre Gallego que acompanyades de les seues Corts d'Honor es van acomiadar del món faller en un moment molt emotiu tant per a elles com per a les seues Corts.
 

Després del comiat de Carmen i Leyre, va arribar el moment més esperat de la nit i una a una, primers les infantils i després les majors, van anar pujant l'escenari les 18 candidates a Falleres Majors de Torrent de 2020. Amb totes les candidates en l'escenari, van pujar el mateix l'alcalde de Torrent, Jesús Ros i el delegat de Falles, Pasqual Martínez. Va ser el màxim edil l'encarregat de llegir l'acte, primer de l'elecció infantil i després de l'elecció major.

 

Donant l'enhorabona a totes les candidates, Ros va llegir el nom de Sandra Peris, fallera de la comissió de Reina Sofia que compte en la seua comissió amb la primera Fallera Major Infantil de la seua història. Minuts després, l'alcalde va llegir el nom d'Alicia Pallardó, fallera de l'Avinguda que torna a repetir representant un any més.
 

Després de li nomenament de les màximes representants del 2020 l'alcalde, va dedicar unes paraules a les triades i a les seues Corts d'Honor. L'acte va finalitzar amb l'himne de Torrent i de la Comunitat i un castell de focs artificials que va posar fi a l'acte d'elecció.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.