Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 15 de Juliol del 2019
IGUALTAT

L'Ajuntament instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d'una acció masclista

La ciutat de Torrent es prepara per a viure unes festes carregades d'esdeveniments, però, sobretot, lliures d'agressions sexistes. Per això, l'Ajuntament instal·larà, per segon any consecutiu, un Punt Violeta, un espai segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+.
 

Es tracta d'un lloc amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d'una acció masclista. El Punt Violeta estarà en el Rockejat, els dies 19 i 20 de juliol, un lloc que tots els anys té una gran afluència de persones.
 

El departament d'Igualtat, a través de Casa de la Dóna, en col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, ha creat aquest Protocol d'Actuació Contra les Agressions Sexistes en Festes. La regidora d'Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que aquesta iniciativa "pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, prestar l'atenció necessària a les víctimes d'agressions".

 

Com a mesura de sensibilització es repartiran xapes i polseres amb missatges de conscienciació així com fullets informatius i targetes amb telèfons d'ajuda i interés. Des dels Punt Violeta, en coordinació amb la Policia Local i el dispositiu d'emergència, es realitzarà un seguiment de recollida d'informació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.189.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.