Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Juliol del 2019

ADISTO col·laborarà en la cobertura mediàtica de les festes patronals

Membres de l'associació cobriran al costat del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Torrent alguns actes de la programació festiva

La cobertura mediàtica de les festes patronals de Torrent comptarà enguany amb uns acreditats d'excepció. Les xiques i xics de l'Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) cobriran al costat del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Torrent alguns actes de la programació festiva. La col·laboració forma part del projecte El món d'Adisto, un programa informatiu realitzat per un equip format pels xics i xiques de l'Associació. Ells mateixos redacten i locuten un programa d'actualitat local que comparteixen després a través de les xarxes socials.

 

Així, aquestes festes acompanyaren en la cobertura d'alguns actes a l'equip del Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament i els ajudaran en el procés de selecció d'imatges i redacció dels continguts que es proporcionen als mitjans de comunicació així com en la difusió a través dels canals oficials en les xarxes socials.
 

 

La presentació de les festes patronals, que va tindre lloc el passat 8 de juliol amb un programa de la Ràdio Municipal emés, va ser la primera ocasió perquè l'equip d'Adisto començara la seua col·laboració. Roberto Requena es va encarregar de l'enregistrament d'imatges mentre que Carla Fulgado i Paula Cubells van participar en les entrevistes a Raúl Ogalla, Saray García i Pascual Andreu, que van donar detall de les seues actuacions en les festes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.204.35.30

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.