Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 02 de Juliol del 2019
POLÍTICA

CS Torrent reclama un augment de 500.000 euros per a la reurbanització de vies públiques

El portaveu de Ciutadans, Raúl Claramonte, afirma que “hi ha moltes zones desateses en tot Torrent com el camí de "la malà pujà" de El Vedat, les zones comunes de l'espai recreatiu de La Marxadella, que estan abandonades, o la zona del polígon del Mas del Jutge amb dèficit de semàfors i pas de vianants”

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Torrent, Raúl Claramonte, ha reclamat “un augment de 500.000€ per a la reurbanització de vies públiques”. “Hi ha moltes zones desateses en tot Torrent com el camí de "la malà pujà" de El Vedat, les zones comunes de l'espai recreatiu de La Marxadella, que estan abandonades, o la zona del polígon del Mas del Jutge amb dèficit de semàfors i pas de vianants”, ha destacat.
 

A més, ha explicat que “Cs demanda que part de l'el superàvit s'invertisca també en la construcció de naus per a situar la brigada d'obres i un local social”. “Es tracta que les empreses dels polígons puguen desenvolupar activitats, així com impartir classes de formació i educació professional", ha puntualitzat.
 

Quant a les Inversions Financerament Sostenibles (IFS), el regidor de la formació taronja ha sol·licitat “un estudi individual de cadascuna per a garantir un repartiment equitatiu dels recursos ja que s'han presentat 16 propostes amb característiques diferents”. En aquest sentit, ha informat que “Cs presentarà una esmena per a exigir que les Inversions Financerament Sostenibles es voten per separat i no com un pack".

 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.196.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.