Dissabte, 01 de Octubre del 2022

Actualitzada Divendres, 30 de Setembre del 2022 a les 19:06:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 01 de Juliol del 2019

Una trentena d’imatges participen en el concurs #HortaSudPropdeTu

Els premiats es donaran a conéixer en setembre i rebràn la seua dotació econòmica en la Fira Turística de la Mancomunitat

Més de trenta fotografies, dissenys, dibuixos o il·lustracions participen en el I Concurs d'Imatge Turística #HortaSudPropdeTu, una idea llançada per la Mancomunitat de l'Horta Sud per a aconseguir diversos objectius. “Volem ajudar a enfortir eixe sentiment de pertinença a aquesta bonica comarca, fomentar els millors valors compartits per les 20 localitats que la formem i impulsar la creativitat entre les ciutadanes i ciutadans més implicats. Tenim grans artistes i així es veurà en este concurs”, segons paraules del president Carlos Fernández Bielsa.

 

Així, durant un mes, els interessats han pogut registrar les seues imatges en la seu de la Mancomunitat, inspirades sempre en localitzacions, edificis, festes, gastronomies o costums de l'Horta Sud. Ara és el torn del jurat que seleccionarà les millors obres per a atorgar els tres premis econòmics i de prestigi entre les obres presentades. 

 

A més, un quart premi dependrà de la implicació general en les noves tecnologies i xarxes socials, de tal manera que el reconeixement especial recaurà sobre l'autor o autora d'aquella obra que reba més moviment durant els mesos de juliol, agost i setembre en les xarxes socials de la Mancomunitat. 

 

De fet, durant l'estiu, les diferents obres aniran sent publicades, citant sempre a l'autor/a i amb l'etiqueta #HortaSudPropdeTu. La imatge més vegades compartida o esmentada guanyarà el premi especial, així com la projecció o promoció generada entre tots. “Podem dir que la participació amb més de 30 obres, ha sigut tot un èxit, sent a més la primera edició. És un orgull observar el talent que alberga l'Horta Sud”, assegura Fernández Bielsa. 

 

Els reconeixements, als quatre guanyadors, seran entregats durant la gran Fira Turística de l'Horta Sud que se celebrarà a principis d'octubre. 500 euros per al primer premi, 400 per al segon, 300 per al tercer i 200 euros per al premi especial de xarxes. Les obres del conjunt de #HortaSudPropdeTu quedaran publicades en la pàgina web de la Mancomunitat “com a mostra de l'art i el patrimoni de tota mena que recull esta rica i bonica comarca que és l'Horta Sud”.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.49.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.