Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 28 de Juny del 2019

Últims dies per a contemplar l'obra de Genaro Palau

La programació de Tic Tac juny 2019 Torrent i Cultura. Torrent al carrer conclou amb propostes per a tota la família.

La programació cultural de Tic Tac juny 2019 Torrent i Cultura. Torrent al carrer arriba aquest cap de setmana a la seua final amb diferents propostes. L'exposició de Genaro Palau en l'EMAT conclou després d'un gran èxit de participació. Des que al desembre s'inaugurara l'exposició, milers de persones han admirat l'obra del pintor torrentí, que l'Ajuntament de Torrent ha volgut posar en valor mitjançant la declaració de l'Any Palau, que seguirà amb noves activitats. Aquest divendres, a les 19.30 tindrà lloc en l'EMAT l'acte de clausura de l'exposició.

 

Per a tota la família

 

Dins de la programació de Tic Tac juny 2019, els més xicotets podran gaudir al carrer Moralets de l'animació infantil "A l'abordatge", de Xana Teatre, des de les 20 hores. El dissabte, dia 29, des de les 20 hores en la plaça Va unir Musical, el grup Melòmans, posarà sobre l'escenari l'espectacle 004 Llicència per a cantar.

 

Visites a la Torre

 

Altres de les propostes culturals que continuen són les visites nocturnes a la Torre. Aquest divendres i dissabte hi haurà dos torns de visites, a les 21.30 i a les 22.30 hores. Per a descobrir la Torre envoltats de la màgia de la nit només cal inscriure's en el 961 111 111 (ext. 1837) o enviant un mail a visitestorrent@torrent.es

 

Fira de comerç

 

D'altra banda, l'associació Torrent Comercial, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent i l'empresa municipal IDEA'T organitza una fira comercial en la plaça de la Llibertat que durarà tot el dissabte des de les 10 hores fins a la mitjanit. Comptarà a més amb una barbacoa popular. Al llarg del dia hi haurà ludoteca, actuacions musicals i es presentarà la programació del V Torrent de Muixerangues del dia 6 de juliol.

 

Festa de Sant Pere

 

Com cada any, la germanor de les Negacions de Pedro celebra la festa de Sant Pere diumenge que ve. La programació començarà a les 17.30 hores amb la celebració d'una missa i continuarà amb una desfilada de bandes i un certamen en la seu de la germanor.

 

Setmana cultural El Quijote

 

En el marc de les festes de les associacions i col·lectius culturals, El Quijote inaugura aquest dissabte a les 20 hores la seua setmana cultural, que es desenvoluparà en els pròxims dies.

 

Tribut a Mecano

 

Els amants de Mecano tenen una cita aquest divendres en l'Auditori. 25 anys després de l'última gira de la mítica banda arriba "Filla de la lluna", un projecte tribute a un dels grups més importants del pop espanyol i que va marcar a tota una generació. L'espectacle és aquest divendres a les 20.30 hores. Les entrades estan disponibles en taquilla i en la web www.auditoritorrent.com

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.119.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.