Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Juny del 2019

Caixa Rural celebra el seu 50 aniversari

Es commemorarà amb un sopar el dissabte 29 de juny

Imatge d'arxiu.Imatge d'arxiu.

Caixa Rural Torrent celebrarà dissabte que ve, 29 de juny, el seu cinquanta aniversari amb un sopar institucional a la qual assistiran les dones i homes que han dirigit i format part del seu equip humà al llarg de la seua història. Durant la mateixa es rendirà un homenatge especial a tots els seus presidents, en representació dels diferents Consells Rectors i personal tècnic que han contribuït, al llarg d'aquests anys, a consolidar l'entitat i contribuir al desenvolupament de la comarca.

 

A l'esdeveniment, que tindrà lloc en la Masia de les Estreles a Catarroja, assistiran també representants dels ajuntaments de la comarca i directius del Grup Cooperatiu Cajamar, del qual l'entitat forma part.

 

Durant l'acte commemoratiu s'entregaran guardons a tots els presidents que ha tingut l'entitat i als familiars d'aquells que ja van morir, així com als primers socis. Així mateix, a més de les intervencions institucionals, està prevista la projecció de vídeos amb els testimoniatges de diferents personalitats representatives de l'àmbit cooperatiu i sociocultural de la comarca, amb els quals l'entitat manté una estreta relació des dels seus orígens.

 

El sopar serà una gran festa en la qual els assistents realitzaren un viatge en el temps, exactament a la fi dels anys 60 i principis dels 70, període en el qual es va originar Caixa Rural Torrent. Vehicles de l'època i dues photocall amb imatges d'artistes famosos en aqueixos anys i de sèries de televisió populars ambientaran el sopar, en la qual també està previst fer partícips als assistents de divertits jocs i performances en els quals es posarà a prova la seua memòria en un entorn carregat d'humor i nostàlgia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.61.16

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.