Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 26 de Juny del 2019

"Hija de la luna" arriba a Torrent

L'espectacle que commemora els 25 anys de l'última gira de Mecano

Han passat 25 anys des que Mecano presentara la seua última gira AiDalai Tour i dues generacions després, la seua música segueix molt present entre el gran públic. Per a commemorar aquest 25 aniversari, naix "Hija de la luna", un projecte tribute, del grup més important del pop espanyol. Un concert que ofereix al públic una reproducció clonada del mític grup, que sobrepassa el tribut, convertint-se en tot un espectacle musical.

 

La semblança física i vocal de Robin Torres amb Ana Torroja és sens dubte la clau de l'èxit d'aquest grup sevillà i el que diferència a la banda per damunt de qualsevol altre tribut. Robin, participant en l'edició de la Veu 2015, va ser elogiada per la seua capacitat interpretativa per Alejandro Sanz, Laura Pausini, Malú o Antonio Orozco. La premsa nacional també es va fer ressò d'aqueix punt diferenciador de l'artista en l'interpretatiu i en "Filla de la lluna" ho demostra amb escreix.

 

La banda interpreta els temes de la gira AiDalai Tour i uns altres grans èxits de Mecano, respectant al 100% els arranjaments originals i la formació musical i instrumental. A més, l'espectacle reprodueix l'escenografia, el vestuari i les coreografies del xou original.

 

Mecano va parlar sense embuts sobre l'homosexualitat, la religió, la prostitució, la sida, la soledat, el desencantament, les drogues, l'amor, el desamor, la gelosia... Va cantar a Dalí, a la gosseta Laika i a uns oblidats herois de l'Antàrtida. Tot cap en l'univers Mecano, que hui reviu gràcies a aquest fidel tribut.

 

La funció serà el divendres 28 de juny a les 20.30 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.174.248

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.