Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Juny del 2019

Torrent es prepara per al Corpus Christi

L'agenda del cap de setmana es completa amb activitats esportives, infantils, literàries i musicals.

El cap de setmana a Torrent arriba carregat d'activitats per a tots els públics. El plat fort de la programació és la festivitat del Corpus Christi, que tindrà lloc el diumenge. Els carrers de la ciutat s'engalanaran per a, des de primera hora del matí, començar a confeccionar el tradicional tapís floral. A més, a les 11 h se celebrarà una eucaristia en la parròquia de l'Asunción. A la vesprada, les danses del grup de ball de l'O i Dues donaran inici a la processó, en la qual participaran els populars personatges i danses del Corpus Chisti com els Arquets, la Magrana, els pastorcitos o la Moma. Les campanes marcaran l'inici de la processó a partir de les 18.30 h.

 

Com a preàmbul a les festivitats del Corpus, el dissabte a la nit tindrà lloc un concert de la mà de la Unió Musical. A les 22 h en la plaça de l'Església.

 

Teatre

 

L'art dramàtic té un gran protagonisme aquest cap de setmana, ja que Cucurucú Teatre continua immers en l'IX Festival Cucurucú Escola de Teatre. La primera funció tindrà lloc el dissabte a les 11.30 h amb la representació del grup Alfa Centauri i els seus xiquets i xiquetes de 6 a 10 anys. A la vesprada, a les 18.30 h, serà el torn del grup Deimos i l'obra L'últim Tramvia, una adaptació del text teatral Jaime Armiñán. Com a punt final del festival, arriba l'acte de clausura de la mà del grup Mizar i l'obra Hiperconecatados, amb actors i actrius de 9 i 13 anys. El diumenge a les 11.30 h. Totes les funcions tindran lloc en el saló d'actes de l'ajuntament.

 

Esport

 

En l'àmbit esportiu, els torrentins i torrentines participaran en la I Marxa / Carrera 5 K, organitzada per Creu Roja. El tret d'eixida es donarà a les 19 h en la plaça Major.

 

Activitats infantils

 

Els xiquets i xiquetes tenen preparat en el Centre Ambiental El Vedat un interessant taller que tractarà l'obra de Tolkien, innovadora i motivadora. A través de la descripció del personatge del Hobbit que realitza l'autor, es durà a terme una activitat basada en la interpretació dels textos a través de l'Art. El dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

 

Literatura i música

 

El dissabte al matí se celebrarà la Trobada Literària Restart, una activitat emmarcada en el programa Tic Tac. Un Torrent de Cultura al Carrer. D'11 a 14 h i de 16 a 19 h a la Casa de la Cultura.

 

D'altra banda, l'Escola Coral es prepara per a realitzar un festival molt entretingut i on mostraran tot el que han aprés durant el curs. El concert serà el diumenge a les 11 h en l'Auditori.

 

Festes associacions

 

Per a acabar, l'associació Pintor Beneito ha preparat per a aquest dissabte la festivitat en honor a Sant Gregori. La programació donarà inici a les 19.30 h amb una missa, una processó cívica, i, com a colofó final, una verbena.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.234.191

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.