Dissabte, 06 de Juny del 2020

Actualitzada Divendres, 05 de Juny del 2020 a les 21:23:25 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Juny del 2019

Iniciades les obres per a la nova sala multi usos al Parc Central

El nou espai tindrà una superfície d'aproximadament 2.000 metres quadrats, amb una zona coberta de 1.150 metres i un aforament de 1.000 persones.

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres per a la construcció d'una sala multi usos per a esdeveniments i activitats socioculturals, situada en l'Àgora de Parc Central. Així ho ha anunciat l'alcalde Jesús Ros en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació, que s'ha représ aquest matí després del ple decomposició de la corporació municipal i el repartiment d'àrees. El nou espai multifuncional, que té una àrea d'actuació de 2.000 metres quadrats, disposarà d'una zona coberta d'aproximadament 1.150 metres quadrats, podent albergar un aforament de 1.000 persones.

 

La sala estarà ensostrada per una superfície fixa i protegida per parets tèxtils i monitorades. Així mateix, podrà ser distribuïda en espais de diferents grandàries i capacitats mitjançant l'ús d'uns estors enrotllables. D'aquesta manera, "s'adaptarà a les necessitats dels col·lectius festers i associacions culturals i, sobretot, al tipus d'esdeveniment o festeig que es vaja a realitzar", ha afegit Ros. Amb un pressupost de 440.000 €, el projecte està finançat amb el superàvit de 4.648.291,83 euros amb els quals el consistori va tancar l'exercici 2017, que estan sent invertits gràcies al programa 'Estalviar per a Invertir' d'inversions financerament sostenibles. L'emplaçament, a més, ofereix servei d'aparcament subterrani i està situat en una zona prou allunyada de la zona residencial, la qual cosa permet dur a terme una activitat compatible amb l'entorn existent.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.232.62.209

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.