Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Juny del 2019
MÚSICA

La màgia d'Aladín arriba a Torrent

El dilluns 24 de juny, arriba la màgia d'Aladín, Un musical genial a l'Auditori de Torrent. Un espectacle de Trencadís, amb text i lletres de Josep Mollà, música de Jose Doménech, direcció de Jose Tomàs Chàfer i interpretat per Paco Iváñez, Carmen Peinado, Adrián Romero, Àngel Crespo, Marí Muñoz, Mary Porcar i Héctor González

Després de fer temporada a Madrid, València i Bilbao, i de representar més de 300 funcions al llarg de la península, ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL arriba a Torrent, amb la intenció de captivar cors de grans i xicotets. Aquest musical familiar posarà sobre l'escenari els luxes del palau, els colors del basar, les tenebres de les masmorres, un fantàstic vol entre les estreles i els enigmes de la cova del llum.

 

La producció de Trencadís compta amb una cuidada escenografia, efectes de màgia i un vestuari amb més de mig centenar de vestits. El musical ha sigut guardonat amb 5 premis Broadwayworld Spain i 2 premis dels Premis del Teatre Musical, entre els quals destaca el premi a MILLOR MUSICAL INFANTIL.
 

ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL és una producció que manté la combinació perfecta entre la màgia del conte i l'espectacularitat del musical. En tot moment preserva l'encant de les aventures de les MIL I UNA NITS, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars impregnats d'aqueixa aroma oriental que envaeix l'escena des que s'alça el teló. I al mateix temps es conta la història d'Aladín, les seues aventures i la seua història d'amor amb el llenguatge més pur del musical, creant espectacle i sorprenent el públic amb números inesperats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.160.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.