Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2019

Ros dóna més protagonisme a les dones en el nou govern municipal

Policía serà gestionada per primera vegada per una dona, Inma Amat, que continuarà gestionant Urbanisme. Esmeralda Torres portarà Hicenda, altra àrea de gran responsabilitat. Susi Ferrer suma Esports a les seues responsabilitats. Pasqual Martínez es farà càrrec de les delegacions de Falles, Festes i Participació Ciutadana, mentres que José Antonio Castillejo passa a Benestar Social. Andrés Campos continuarà siguent el Portaveu socialista, al mateix temps que diputat provincial i secretari del partit a la comarca.

L'alcalde Jesús Ros, ha donat a conéixer les delegacions que ocuparán els 11 regidors de la seua llista triats el 26M. Segons fonts dels socialistes torrentins, els canvis més importantes afectaran a Campos, nou diputat provincial, i Castillejo, que passarà a cobrir la difícil gestió de serveis socials. 

 

Les dones tendrán més poder al nou govern de Ros. Esmeralda Torres serà la nova delegada d'Hisenda, que amb este nomenament allibera de treball a Andrés Campos, que continua amb l’àrea de Foment Econòmic que compaginarà amb el seu càrrec de diputat. Torres compta amb experiència de govern, ja que ha sigut regidora en anteriors governs socialistes. 

 

Inma Amat, número 2 en la llista socialista, passa a controlar la cartera de Policia i seguretat ciutadana i continuarà amb Urbanisme. Jose Antonio Castillejo, passa a la delegació de Benestar Social. Falles i Festes, delegacions que ostentava Castillejo en el passat mandat, l'ocuparà una de les novetats de la llista, Pasqual Martínez Climent.

 

José Francisco Arnau, serà responsable de Medi Ambient, Vivenda i Casc Històric. Per la seua part Susi Ferrer, regidora de Cultura s'encarregarà també d'Esports, pero passa Publicacions a Patricia Sàez, que continúa amb Educació i Política lingüística. Marina Olivares, la jove nova incorporació de Ros, portarà Casa de la Dona i IDEAT. Per últim, Jose Daniel Iserte portarà parcs i Jardins i Serveis Municipals. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.175.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.