Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Juny del 2019

L'Escola d'Adults celebra la seua setmana cultural

Entre els dies 17 i 21 de juny, l'Escola d'Adults de Torrent ha organitzat diferents activitats de caràcter lúdic i formatiu, en les quals participaran centenars de persones.

L'Escola d'Adults de Torrent celebrarà una vegada més la seua Setmana Cultural entre els dies 17 i 21 de juny. En ella, s'han organitzat diferents activitats de caràcter lúdic i formatiu, en les quals es preveu la participació de centenars de persones, alumnat, professorat i veïnat de la ciutat. La Setmana s'iniciarà dilluns, 17 de juny, a les 19.00 h. amb l'acte inaugural i l'obertura de l'exposició "Un treball permanent", sobre les tasques realitzades en els diferents tallers artístics que han funcionat durant el curs. L'exposició es realitzarà a la Sala d'Exposicions l'Espai de l'Edifici Metro, i a la seua inauguració l'alumnat i professorat del Centre estaran acompanyats per les autoritats locals i representants del món associatiu de Torrent. A l'acte inaugural es realitzarà també una lectura musicada en commemoració de l'aniversari d'Antonio Machado i Joan Brossa. Així mateix, es presentarà l'últim número de la revista escolar "La Pissarra". L'exposició estarà oberta al públic durant tota la setmana.

 

Dimarts, dia 18, a les 18.00 h. es realitzarà a l'Hort de Trènor una mostra de diferents tallers pràctics oberts a tot el públic: pintura, dibuix, reflexologia, quiromassatge, relaxació, ioga, mètode pilates, shiatsu... A la nit, a partir de les 21.30 h. després de sopar a la fresca al recinte de l'Hort de Trènor, se celebra la Nit de Cinema, amb la projecció de la pel·lícula "Campeones", del cineasta Javier Fesser. La projecció es farà en una gran pantalla a l'aire lliure i amb equips d'última tecnologia, i s'espera la presència de més de 500 persones per gaudir d'aquest recent èxit del nostre cinema.

 

Dimecres, dia 19, a partir de les 21.00 h. el públic podrà gaudir d'un nou sopar a la fresca a L'Hort de Trènor i de la intervenció de la reconeguda conta contes cubana Coralia Rodríguez, que traslladarà els seus coneixements de tot el món a l'espai singular de L'Hort de Trènor torrentí.

 

Dijous 20, es dedicarà en primer lloc a la poesia. A les 19.00 h. la Casa de Cultura de Torrent serà l'escenari de l'Audició poètica de l'alumnat de segon cicle de formació bàsica i dels diferents grups d'idiomes. Poemes musicats de Jacques Prevert, Pablo Milanés, Vicent Andrés Estellés, Maya Angelou, Carles Cano... Recitats en diferents idiomes: valencià, castellà, anglés, francés, portugués, ucraïnés... A la nit, una nova trobada a la fresca a l'Hort de Trénor, aquesta vegada amb l'actuació de Josep Aparicio "Apa", formant part del grup CITRA, cant i músiques tradicionals valencianes...Finalment, divendres 21 es farà un viatge cultural a la ciutat d'Elx, a la comarca del Baix Vinalopó, per visitar el Palmeral, el Huerto del Cura, la Basílica de Santa Maria, el casc antic i altres llocs destacats d'aquesta emblemàtica ciutat, que compta amb dos patrimonis de la humanitat, el Palmeral i El Misteri d'Elx.

 

El Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent ha comptat durant l'actual curs amb 1.519 alumnes, inscrits en els 88 cursos i tallers que han funcionat de setembre a juny. Cursos i tallers de formació bàsica, graduat en educació secundària, accés a formació professional i a la universitat, castellà, valencià, anglés, francés, informàtica, i diferents cursos ocupacionals i d'oci. L'escola desenvolupa així mateix un ampli programa d'activitats de dinamització social i cultural: xerrades, audicions musicals i poètiques, visites culturals, cinefòrum, exposicions, festes, setmana cultural i viatges formatius.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.150.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.