Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Juny del 2019

Música i Humor aquest estiu en l'Auditori de Torrent

Aquesta és la programació prevista per als mesos de juny i juliol

La programació d'estiu de l'Auditori de Torrent ens porta propostes variades, fresques i desenfadades. Des de l'humor de JJ. Vaquero, Dani Fontecha i Jesús Manzano, guionistes i col·laboradors del Formiguer (divendres 21 de juny) passant per la màgia i espectacularitat de "Aladin, un musical genial" que transportarà a tota la família al llunyà orient en un viatge ple de sorpreses i aventures (dilluns 24 de juny). A més, els fans de Mecano tenen una cita ineludible amb "Hija de la Luna" (divendres 28 de juny), tot un espectacle musical, tribut al grup més important del pop espanyol. La semblança física i vocal de Robin Torres (concursant de la Veu 2015) amb Ana Torroja és sens dubte la clau del seu èxit i el que els situa per damunt de qualsevol altre tribut.

 

Sense lloc a dubte, el protagonista indiscutible de la programació d'estiu en l'Auditori de Torrent, continua sent el festival Jazz Panorama. Amb un cartell d'allò més divers, l'edició d'enguany se celebrarà del 18 al 20 de juliol. Per l'escenari de l'Auditori passaran artistes de la talla del pianista Chano Domínguez i la cantant Martiri, amb el seu projecte en comú "A Bola de Nieve"; Delvon Lamarr Organ Trio, procedent de Seattle (Washington), amb la seua contagiosa mescla de jazz, soul, rhythm & blues i rock & roll; i la cantant capverdiana Mayra Andrade amb el seu estil fresc i versàtil, mescla de la seua música materna i ritmes més tropicals.

 

Els concerts seran a les 22 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.0.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.