Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 10 de Juny del 2019

El sènior femení es classifica per a la final de la Copa Federació

La final tindrà lloc diumenge que ve en Port de Sagunt. No obstant això ha sigut un cap de setmana agredolç. La resta d'equips baixen de la competició en semifinals.

SÈNIOR

UBF TORRENT 71-54 CB ESCOLÀPIES

Partit d'anada de semifinals del Trofeu Federació, que comença amb un rival molt més endollat i fent-ho bé, per a un parcial de 16 a 10 en contra en el primer quart. Augmentem el nivell defensiu amb màxima responsabilitat cap a les seues jugadores exteriors, ja que el seu pivot estava molt ben defensada, fa que es done la volta al marcador al descans amb 5 punts a dalt.

Segona part a causa del nivell defensiu i de ràpides transicions i amb molta rotació entre les 12 jugadores, generant molt desgast en el rival, fa que ens emportem el partit amb 17 punts de renda per a la volta.

ESCOLÀPIES 53- 56 O.B.F TORRENT

Partit de tornada. Eixida en tromba de l'equip rival, generant diferències en els dos primers quarts fins a arribar a estar 13 punts a dalt el que feia perillar el passe a la final del Trofeu Federació. Bon inici del tercer quart recuperant sensacions i amb una gran defensa i transicions molt ràpides li donem la volta al marcador amb un parcial 3 a 19 a favor posant-nos per davant.

Últim quart on comencem amb intensitat i anem augmentant l'avantatge fins a arribar als 9 punts, deixant-nos portar en els dos últims minuts per a un resultat final de més 20 en l'eliminatòria que ens dóna accés a la final.

JÚNIOR

CLARET 96-22 UBF TORRENT

Partit de tornada amb poca història, caiga qui caiga, molta superioritat de l'equip rival, i amb sols 6 jugadores per part nostra (4 júniors i 2 cadets), que tampoc ens ha deixat físic per a poder gaudir d'aquesta semifinal. Les que han estat, ho han donat tot i més. Agrair l'esforç de totes. Acabem mortes, però amb un somriure de satisfacció per haver complit.

CADET

CB L´HORTA GODELLA 48-8 UBF TORRENT

Partit de tornada que s'antullava molt complicat, un rival de nivell molt superior i amb molt més ritme.

Inici devastador de les de Godella, amb una pressió, en tota la pista, que érem incapaces de trencar, va fer que el rival anotara amb molta facilitat el que unit al nostre desencert en canastres, presumiblement fàcils, feia que la diferència augmentara considerablement. Cal destacar alguns moments del partit en què érem capaços d'augmentar la responsabilitat defensiva fent que l'equip rival tinguera més dificultat a anotar.

INFANTIL

UBF TORRENT 24-56 SAGRAT COR DE GODELLA

El partit va començar amb la intensitat característica d'una semifinal, molt igualat. En un dels períodes, vam perdre la concentració i el rival, que ha jugat durant la lliga una competició superior, no va perdonar. A partir de llavors, no vam saber donar-li la volta a la situació i les nostres xiques van encaixar una dura derrota, però aprenent dels errors de cara al partit del diumenge.

SAGRAT COR DE GODELLA 51-39 UBF TORRENT

La volta de les semifinals va començar amb menys intensitat per part de les rivals, la qual cosa aprofitem per a ficar-nos en el partit des del principi. Jugant un bon bàsquet, ens mantenim amb opcions de guanyar el partit fins al sisé període, en el qual l'equip perd la concentració i encaixem un dur parcial que deixa el partit 15 a baix. A diferència del partit d'anada, les nostres xiques es van sobreposar a aqueixa situació i van remuntar fins als 7 punts, però el rival no ens va donar opció en el tram final.

Una semifinal complicada, contra un equip de Preferent, on s'ha competit amb el cap ben alt. La temporada acaba, però el bàsquet continuarà!