Dissabte, 15 de Agost del 2020

Actualitzada Divendres, 14 de Agost del 2020 a les 15:16:00 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Juny del 2019

Acabades les obres al barri Virgen de la Paloma

Les actuacions han consistit en una millora de la xarxa de clavegueram, la creació d'una nova plaça central, que inclou un espai de jocs infantil, i noves voreres.

L'Ajuntament de Torrent ha finalitzat el projecte de millora de l'entorn del barri Virgen de la Paloma, una iniciativa que va començar amb la renovació de la xarxa de clavegueram, instal·lant nous col·lectors d'aigües residuals, amb els quals s'ha millorat el sistema i s'ha augmentat la capacitat d'aquest. D'altra banda, també s'ha realitzat una reordenació de tot l'entorn, dels vials, de les zones d'estacionament, de les zones per als vianants i d'esplai. D'aquesta manera s'han creat noves voreres, més àmplies i accessibles, que compten amb el mínim establit per la normativa vigent en manera d'accessibilitat.

 

Així mateix s'ha dissenyat una plaça central, la qual és més àmplia que la que hi havia anteriorment i, a més, està delimitada, convertint-se en un espai de descans i reunió més segur per a tots els veïns i veïnes. Al mateix temps s'ha dissenyat una zona de jocs infantils i, pròximament, s'instal·laran uns aparells d'exercici bio saludables. La regidora d'Urbanisme, Inma Amat, ha explicat que després d'aquesta intervenció "hem regenerat un dels barris més antics de la ciutat i que ara compta amb una imatge més moderna i, sobretot, segura".

 

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.233.111.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.