Dimarts, 29 de Setembre del 2020

Actualitzada Dimarts, 29 de Setembre del 2020 a les 12:39:07 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Juny del 2019

MEDI AMBIENT

L'Ajuntament prohibeix fer foc des de juny fins octubre

Un bàndol dictat per l'alcalde en funcions, Jesús Ros. La finalitat és, de manera específica, la prevenció i lluita contra els incendis forestals, considerant la riquesa forestal del municipi, en el seu conjunt, com un bé que ha de preservar-se per tots els mitjans

Les altes temperatures de l'estiu augmenten el perill d'incendis forestal. Per això raó l'Ajuntament de Torrent ha publicat un bàndol en el qual prohibeix la realització de foc en zones amb abundant massa forestal des de l'1 de juny fins al 31 d'octubre. La finalitat d'aquest Bàndol és, de manera específica, la prevenció i lluita contra els incendis forestals, considerant la riquesa forestal del municipi, en el seu conjunt, com un bé que ha de preservar-se per tots els mitjans.
 

Per això es detallen en aquest bàndol les prohibicions com la de llançar fòsfors i burilles enceses, encendre foc amb l'única finalitat de cuinar o calfar-se fora dels llocs preparats i autoritzats a aquest efecte. A més es prohibeix la instal·lació o manteniment de depòsits o abocadors de residus sòlids que incomplisquen les condicions legalment establides per a la seua instal·lació, a més de llançar fem o qualsevol altre tipus de deixalla fora de les zones establides a aquest efecte.
 

És important destacar que també que donen prohibits el llançament de coets, globus o artefactes de qualsevol classe que continguen foc, o puguen produir-ho. La crema de marges de cultius o de restes agrícoles o forestals durant el període comprés entre l'1 de juny i el 16 d'octubre de 2019, tots dos inclusivament. La crema de canyars, canyissars o matolls lligada a algun tipus d'aprofitament ramader, cinegètic o de qualsevol altre tipus durant el període comprés entre l'1 de juny i el 16 d'octubre de 2019, tots dos inclusivament.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.105.97

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.