Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2019

Torrent es prepara per a la Mostra Empresarial

Divendres que ve 7 i Dissabte 8 de Juny tindrà lloc la "Mostra Empresarial de Torrent 2019" organitzada per ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent amb el patrocini de l'Ajuntament de Torrent, Idea't, Caixa Popular, Caixa Rural de Torrent – Grup Cooperatiu Cajamar, Cases de Dret Advocats i Confecomerç CV.

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'una selecció de més de setanta empreses i entitats del sector comercial i serveis de la ciutat de Torrent que oferiran, en l'Avinguda al Vedat (del número 1 al 25), tota classe d'ofertes i serveis amb descomptes exclusius.

 

La Mostra de Torrent, la fira comercial més important que s'organitza anualment a la ciutat, se celebra en horari ininterromput d'11.00 a 21.00 hores. Els dos dies de celebració compten amb tota classe d'esdeveniments i activitats amb l'objectiu que famílies senceres s'acosten i gaudisquen de forma conjunta de l'esdeveniment.

 

Segons Iván Valls, director de l'ACST: "La Mostra Empresarial 2019 és la guinda al pastís de tot un any de treball amb l'objectiu de potenciar el teixit comercial de Torrent. En aquesta ocasió estem davant la fira comercial més important mai celebrada a Torrent per nombre d'expositors, així com pel nivell de les empreses participants i el volum d'ofertes i productes que seran exposats amb motiu de l'esdeveniment. El nostre objectiu, amb motiu de la mostra és doble. D'una banda oferim als associats participants un "aparador" en ple carrer on donar a conéixer, a milers de persones, els seus diferents productes i serveis. D'altra banda, volem que la resta de la ciutadania se sume a la nostra gran celebració en un ambient festiu i distés. L'important, una vegada transcorreguda la Mostra, és que la gent conega la qualitat i el nivell d'empreses del qual pot gaudir a la seua ciutat i, el més important, les continue visitant i recorrent a elles durant la resta de l'any."

 

Amb motiu de la Mostra 2019, els assistents podran gaudir, durant les dues jornades de celebració de l'esdeveniment, de tota mena d'espectacles com els xous oficials de "La casa de Mickey Mouse" que tindrà lloc el divendres 7 de juny de 18.00 a 20.00 hores, l'espectacle oficial de la pel·lícula "Toy Story 4" que tindrà lloc el dissabte 8 de juny en el mateix horari, el xou matutí de "Bob Esponja" que esdevindrà el dissabte al matí, així com multitud de tallers pinta cares, contacontes, papiroflèxia, slime o sessions de tatuatges infantils perquè els més xicotets gaudisquen de la gran fira comercial de Torrent mentre els majors accedeixen a les ofertes exposades per desenes d'empreses.

 

Divendres 7 de juny

 

11.00 hores – Obertura oficial de la "Mostra Empresarial de Torrent 2019".

 

12.00 hores. Inauguració oficial de la "Mostra Empresarial de Torrent 2019" a càrrec d'autoritats.

 

18.00 hores – 20.00 hores. Espectacle oficial de "La Casa de Mickey Mouse" (sorteig de marxandatge oficial).

 

20.00 hores – 21 hores. Clausura primera jornada amb Espectacle Aeròbic a càrrec de "Club Kangoo Fitness" (Esdeveniment Patrocinat per "Impressionarte").

 

Dissabte 8 de juny

 

11.00 hores – hores. Obertura segona jornada "Mostra Empresarial de Torrent 2019".

 

11.30 hores – 12.30 hores. Espectacle infantil "Bob Esponja" (Esdeveniment patrocinat per "Mi Estrella CEI").

 

12.30 hores – 13.30 hores. Contacontes – Storytime: 'Under the Siga' (Esdeveniment patrocinat per "Kids & Us Torrent").

 

18.00 hores – 20.00 hores. Espectacle oficial de la Pel·lícula "Toy Story 4" (Estrena mundial 21.06.19).

 

20.00 hores – 21.00 hores. Clausura oficial "Mostra Empresarial de Torrent 2019".

 

Tots els esdeveniments i activitats seran gratuïtes i tindran lloc en l'escenari principal de la mostra que estarà habilitat en el número 15 de l'Avinguda Al Vedat.

 

Durant els dos dies de celebració de la "Mostra Empresarial de Torrent 2019", l'estand municipal de l'Ajuntament de Torrent / Idea't oferirà activitats i tallers infantils (papiroflèxia, slime, pinta cares i tatuatges), en horari de: Divendres 7 de juny (17.00 a 20.00 hores) i dissabte 8 de juny (d'11.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores). A més s'habilitarà un photocall amb sortejos i premis directes entre tots els participants.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.