Dimarts, 19 de Octubre del 2021

Actualitzada Dilluns, 18 de Octubre del 2021 a les 12:42:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Juny del 2019

Nou concurs d'imatge turística amb el lema #HortaSudPropdeTu

Fotos, il·lustracions, pintures, dissenys... la Mancomunitat convida a professionals i aficionats a destacar totes les possibilitats que tenim a la comarca.

La Mancomunitat de l'Horta Sud presenta un nou concurs d'imatge comarcal, en totes les seues versions artístiques, amb el lema #HortaSudPropdeTu per tal de donar a conéixer tants punts d'interés patrimonial, cultural, social o festiu com tenim a les 20 localitats que conformen la comarca, així com per a fomentar la creativitat i participació d'artistes i aficionats de la nostra o qualsevol comarca.

 

El concurs va ser convocat oficialment el passat mes i fins al 25 de juny reuneix ja imatges en fotografia, dibuix, il·lustració o qualsevol tècnica artística, amb el denominador comú de "destacar qualsevol aspecte positiu de la nostra comarca de l'Horta Sud, que són molts i molt bons", segons destaca el president de la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa.

 

El lema #PropdeTu pretén destacar la proximitat de tantes opcions d'oci, cultura, servicis o alternatives que oferim a l'Horta Sud, i convidar a les comarques veïnes a visitar-nos i conéixer-nos millor.

 

D'entre les obres presentades el jurat farà una selecció prèvia d'obres que formaran part d'una campanya de difusió, que junt amb els seus autors, destacarà el potencial turístic de l'Horta Sud, sota l'etiqueta #HortaSudPropdeTu. D'aquesta manera, el jurat triarà les tres millors creacions amb 500 euros per a la guanyadora, 400 per al segon millor i 300 euros per al tercer premi. A més a més, es destacarà un quart premi de reconeixement a xarxes socials, amb 200 € per a la imatge més popular.

 

L'obra guanyadora serà la imatge turística de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud i representarà a la comarca en la nova legislatura per donar impuls al nostre territori com es van comprometre al nou Pla Estratègic Comarcal.

 

Així, les obres seran publicades al llarg de l'estiu fomentant així la participació i implicació durant la temporada potencialment més turística per fomentar les visites als nostres punts d'interés, amb un turisme creixent i de qualitat, així com pel sentiment de pertinença a l'Horta Sud de les 20 poblacions germanes.

 

Els premis, per tant, seran lliurats al mes de setembre en la gran Fira Comarcal de Turisme que la Mancomunitat de l'Horta Sud organitzarà.

 

"Convidem fotògrafs, pintors, instagramers, il·lustradors o aficionats a la nostra cultura a participar d'esta bonica iniciativa. Estic segur que eixiran grans creacions, som un dels territoris més potents i només hem de mirar al nostre voltant", assegura Fernández Bielsa.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.179.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.