Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Juny del 2019

El control de plagues de rosegadors, paneroles i mosquit tigre es reforça

Aquesta mesura es fa efectiva per la pujada de les temperatures. D'ací a poc temps començaran els treballs en Mas de la Montañeta i El Vedat.

Davant l'augment de les temperatures, l'Ajuntament de Torrent ha intensificat la campanya d'accions per a combatre plagues de paneroles i rosegadors, així com de mosquit tigre. Des del mes de març des de la delegació de Sanitat s'han dut a terme accions de desinsectació, desratització i de tractament contra el mosquit tigre en tot el nucli urbà.

 

Així mateix, al llarg del mes de juny, està previst que es facen actuacions de reforç en la zona centre des del carrer Ramón y Cajal fins a l'avinguda Genaro Palau. Al mateix temps, en breu començaran actuacions en Mas de la Montañeta, que s'estendran per tot El Vedat. "Aquests treballs s'avancen a l'arribada de la calor, moment de major proliferació de les plagues, i continuaran en les pròximes setmanes fins a completar el total del municipi", explica la regidora de Sanitat en funcions, Encarna Lerma Besó.

 

En el cas de rosegadors i paneroles, en les seues rutes diàries, els tècnics de l'empresa SECOMA inspeccionen les zones en les quals s'aprecia presència de població per a elaborar un mapa de registre i es ruixen amb els productes oportuns o es col·loquen els esquers en el cas de les rates. En el cas del mosquit tigre, els treballs de control i inspecció es realitzen en zones humides com a pluvials, zones inundables o embornals, llocs susceptibles de convertir-se en focus del mosquit.

 

Paral·lelament a aquestes actuacions, des de la delegació de Sanitat del consistori s'està reforçant la campanya informativa sobre el mosquit tigre per a aconseguir la col·laboració ciutadana en les àrees privades. Com l'any passat, la factura d'Aigües de l'Horta compta en el seu revers amb informació bàsica per a evitar la proliferació d'aquest mosquit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.86.56

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.