Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dimarts, 04 de Juny del 2019

El trinquet va acollir les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés

El Torrent A i el Torrent E van guanyar les seues partides aconseguint l'ascens de categoria

El trinquet municipal de Torrent es va convertir aquest cap de setmana en l'escenari de les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés. Durant dos dies s'han jugat totes les partides en les diferents categories, entre les quals s'incloïen els equips torrentins. El Torrent A va aconseguir portar-se un nou trofeu de campió a les vitrines del club. En la partida, que va durar dues hores, els jugadors locals es van enfrontar contra el Riba-Roja B, deixant un marcador de 70 a 65 favorable a l'equip local. D'aquesta manera, Sergio, Manolo, Oscar i Roberto, integrants del Torrent, han aconseguit l'ascens a primera.

En la segona jornada, la formació local de Torrent E va jugar contra el Riba-Roja E. Luis i Albert van guanyar amb un clar marcador de 70 a 40, aconseguint també l'ascens de categoria.

El campionat es va tancar amb la gran final de primera, en la qual els protagonistes van ser l'Alfara del Patriarca i l'Alfara de la Baronia, que va reeditar el títol de campions amb una gran partida.

Com a colofó final, l'alcalde Jesús Ros; la regidora d'Esports. Nadia Marín; el coordinador de pilota de GVA, Sebastià Giner; i el vicepresident de Galotxa de la FPV, Jesús Fontestad; van fer el lliurament de trofeus.