Quatre victòries i dos derrotes per acabar la temporada

El partit de sènior es jugarà el pròxim dijous

JÚNIOR

O.B.F TORRENT 23 - 86 PICKEN CLARET VERDE

Un inici de partit on Claret ix molt intens, estrenyent la defensa amb moltes mans i robant nombroses pilotes en la nostra pròpia pista, la qual cosa força un segon quart 0-25. Ja en la segona part, tornem a demostrar el nostre joc, trencant la pressió amb passades i buscant canastes sense pot, aconseguint finalitzar el parcial de la tercera habitació 14-19. En l'últim quart tornem a errar nombroses canastes i elles augmenten la intensitat en atac, acabant el partit amb un gran avantatge.

CADET

CARVA UBF TORRENT 27 -53 CB L´HORTA GODELLA

Partit de semifinals del Trofeu Federació davant un equip que ja només per nom és dels grans de la Comunitat, però com en tots els casos les trobades cal disputar-los i les nostres cadets, quan s'apliquen, són un os dur de rosegar.

Dos primers períodes demolidors, per part de les xiques de Godella, motivades pel joc elèctric que van plantejar i perquè les nostres, coneixedores dels assoliments d'aquesta temporada, es van acoquinar abans de jugar-lo, fan que marquen la diferència que arrossegaríem posteriorment en la trobada.

La resta de períodes més igualats en anotació i aconseguint algun, al nostre favor, fan que, finalment, la diferència no fóra més engruixada.

En definitiva vam poder veure a les xiques de Godella que van a una altra velocitat i en el qual s'ha notat molt el nivell que es juga en les primeres places d'Autonòmica. Malgrat això i al mal inici, les nostres van estrényer dents, van clavar les cames en defensa i van mantindre la diferència.

Es posa complicat per a la 2a trobada, però això és bàsquet i les nostres ens tenen acostumats a donar alguna sorpresa.

ENS VEIEM A GODELLA!!!

INFANTIL

1/4 FINAL DEL TROFEU FEDERACION INFANTIL FEMENÍ

UBF TORRENT 55-26 CB ALDAIA

Les nostres xiques segueixen amb els bons resultats i guanyen el primer partit dels quarts de copa per 29 punts, un bon matalàs per al partit de tornada. Es va fer un bon treball defensiu col·lectiu sobre les dues jugadores determinants de l'equip rival, mentre que en atac s'aprofitava la nostra ràpida eixida per a acabar canastres en contraatacs fàcils.

CB ALDAIA 37-60 UBF TORRENT

El Partit de tornada comença amb un gran inici de les locals, però una ràpida reacció de les nostres  xiques impedeix que se'n vagen en el marcador. No resulta ser fins al cap del descans on trenquem el partit al nostre favor. Novament, una bona defensa sobre les jugadores clau ens va permetre córrer contres senzilles i anotar amb solvència. En atac, cal destacar que l'equip ha sigut pacient per a seleccionar els millors tirs possibles.

Al final, l'infantil jugarà les semifinals contra un dur rival, ja que els classificats són equips de nivell Preferent i/o autonòmic.

1,2,3 TORRENT!!!

ALEVÍ Aj.

O.B.F TORRENT 62 - 28 NS LORENZO FESD

Partit on ens vam mostrar fidels al nostre joc i aconseguim realitzar nombrosos contraatacs amb passades cada vegada més ràpids i amb més sentit. Comencem amb poc encert de cara a canastra però en el quart temps comencem a encertar aconseguint un parcial de 16 - 2, diferència que aconseguim anar augmentant durant els dos últims quarts. Ja a final de temporada aconseguim realitzar una defensa ordenada i ajudant una altra companya quan és necessari per a evitar la canastra.

O.B.F TORRENT 61 - 21 PURESA DE MARÍA GRAO B

Últim partit de la temporada d'aquest grup que ha aconseguit mostrar una progressió creixent, amb molta il·lusió per jugar i millorar dia a dia. Un partit més per a gaudir i continuar jugant ràpid amb passades i nombrosos rebots tant ofensius com defensius gràcies, en part, a la nostra altura. Una temporada difícil, al principi, però que les nostres mai es van rendir i han pogut veure una notable millora jugant com un equip. Enhorabona xiques!