Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Juny del 2019

Torrent convoca les ajudes del bono bebé

S'ha d'invertir a les tendes locals adherides a la campanya

Aquesta subvenció, dotada en 200 euros, està destinada a famílies de Torrent que hagen tingut per naixement o adopció un fill o filla entre juny de 2018 i juliol de 2019.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Torrent ha aprovat les bases reguladores de l'Ajuda Bebé per al present any, destinades a les famílies empadronades a la ciutat que hagen tingut per naixement o adopció un fill o filla, entre l'1 de juliol de 2018 i el 30 de juny de 2019. Les famílies amb nascuts a partir de l'1 de juliol de 2019 fins al 31 de desembre de 2019, podran presentar l'ajuda a partir de l'aprovació de la convocatòria del pròxim any 2020.

 

A més de representar una ajuda econòmica directa per als beneficiaris, potència, al seu torn, el comerç local, ja que la quantia rebuda d'aquesta ajuda serà invertida en els comerços de puericultura, productes farmacèutics i alimentació infantil que s'han adherit a aquesta campanya (poden consultar-se en www.torrent.es), de manera que, al mateix temps que es fomenta des del consistori la proximitat amb la ciutadania s'afavoreix i impulsa el comerç local.

 

Les famílies sol·licitants de l'Ajuda Bebé hauran d'estar empadronades a Torrent, de forma acreditada i ininterrompuda, amb almenys 12 mesos d'antelació al naixement o l'adopció. També es valora, com a criteri de concessió, la situació econòmica de la unitat familiar.

 

Aquesta subvenció s'atorgarà a través de transferència bancària directa a les famílies beneficiàries, una vegada hagen presentat la sol·licitud de l'ajuda en el Departament d'Informació Ciutadana (TDIC), amb el justificant de les compres de productes per al menor en els comerços adherits a aquesta campanya, que igualen o superen la quantitat de 200 euros. Existeix també la possibilitat de realitzar el tràmit telemàticament, emplenant el següent formulari de la web municipal: https://www.torrent.es/portalciudadano/tramites/tramite.do?formaction=b tShow&lang=és&t=19804#no-back-*button.

 

Les bases reguladores i el llistat de comerços adherits a aquesta prestació es poden consultar en el següent enllaç:  http://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/ajudessubvencions/ajuda_beu.html?idioma=cs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.225.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.