Jueves, 23 de Enero de 2020

Actualitzada Jueves, 23 de Enero de 2020 a las 12:14:50 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Jueves, 30 de Mayo de 2019

Idea't forma a 15 persones amb "Reposador de comerç"

"Formació d'Habilitats Digitals" i "Utilitza la teua Intel·ligència Emocional" són les noves apostes formatives per al mes de juny.

15 persones s'han format durant les últimes setmanes com a reposadors i reposadores de mitjanes i grans superfícies comercials a través del curs "Reposador de comerç", organitzat per l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Idea't. Durant les sessions, els i les participants han adquirit les competències professionals necessàries per a realitzar una adequada gestió de productes, assortiment i estoc, conéixer tècniques d'empaquetament comercial de productes, així com desenvolupar les habilitats per a una correcta manipulació higiènica d'aliments.

 

Oferta formativa per al mes de juny

 

A aquest curs se suma la programació d'Idea't per al mes de juny. D'una banda, el taller "Formació en habilitats digitals - Cerca d'ocupació online", que tracta des de la cerca activa d'ocupació fins per a la gestió telemàtica de tràmits administratius. Hui dia es fa necessari comptar amb una sèrie de coneixements i habilitats que ens permeten saber manejar les diferents eines al nostre abast i poder traure el màxim partit a les possibilitats que ens ofereixen. Aquesta activitat es desenvolupa mensualment i tenen lloc en horari de demà. Les persones interessades a participar només han de dirigir-se a les oficines d'Idea't al carrer València 42, o trucar al telèfon 961 11 18 68 per a sol·licitar la seua participació de forma gratuïta.

 

I la segona proposta és el curs "Utilitza la teua Intel·ligència Emocional perquè et contracten", un taller pràctic per a ajudar a prendre les millors decisions, resoldre problemes, comprendre millor a les persones i dirigir les seues accions per a aconseguir l'objectiu d'obtenir una ocupació.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.219.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.