Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Maig del 2019
ELECCIONS 26M

Ros: "Intentarem aprovar els pressupostos del 2019 després del 15 de juny"

L'alcalde en funcions, Jesús Ros, confia a tancar un acord d'investidura i el primer que es planteja és aprovar els pressupostos d'enguany "per a posar-los al dia"

L'alcalde en funcions, Jesús Ros, ha fet balanç dels resultats electorals del passat diumenge 26M que ha qualificat "d'èxit". Ros ha anunciat que començarà a parlar amb la resta de formacions amb representació municipal a partir de la setmana que ve "per a poder arribar a un acord" de cara al ple d'investidura del dia 15 de juny. "Hem deixat aquesta setmana per a descansar i recuperar-se i ens asseurem amb tots i dialogarem com sempre ho hem fet en aquests 4 anys".  El màxim edil en funcions ha anunciat que la seua intenció és "governar com fins ara", és a dir, amb acords puntuals per a governar en solitari i "el primer que intentarem és aprovar els pressupostos d'enguany per a posar-lo al dia i actualitzar-lo".
 

El veterà socialista ha hagut de governar des de 2016 amb els pressupostos prorrogats, ja que, Compromís i Guanyant, socis d'investidura en el ple de constitució de fa quatre anys, no van donar suport a les propostes presentades per l'equip socialista. En aquest sentit, Ros el té clar, "hem governat més de la meitat de la legislatura passada amb els pressupostos prorrogats i hem funcionat, això només suposa més burocràcia i més esforç, per això volem intentar aprovar no solament els de 2019, sinó això de la resta d'anys".
 

"Hem guanyat en tots els districtes"
El màxim edil en funcions ha volgut analitzar els resultats del 26M i ha volgut destacar la victòria que el Partit Socialista ha obtingut en els quatre districtes de la capital de l'Horta Sud. "Estem molt satisfets dels resultats, com no pot ser d'una altra manera, perquè hem vençut en tots els districtes de Torrent, fins i tot en els tradicionalment de vot del PP com el districte 1 (Barri antic) i en el districte 3 (Eixample), el més nombrós en votants i tradicionalment socialista, els resultats respecte al PP han sigut més destacats superant el 40 per cent del percentatge de vots i també en el 4 que inclou El Vedat i disseminats".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.221.113

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.