Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Maig del 2019
MÚSICA

La Janáček Philharmonic Ostrava en l'Auditori aquest cap de setmana

Philharmonic Janáček amb la seua seu en Ostrava és una de les orquestres simfòniques més destacades de la República Txeca. Tant el públic com els crítics internacionals aprecien la seua llarga tradició, el seu estil bohemi típic i el seu modern repertori

Philharmonic Janáček amb la seua seu en Ostrava és una de les orquestres simfòniques més destacades de la República Txeca. Tant el públic com els crítics internacionals aprecien la seua llarga tradició, el seu estil bohemi típic i el seu modern repertori. L'orquestra sobreïx tant en la interpretació de Leoš Janáček com en la de la majoria del repertori des del romanticisme tardà fins a la música contemporània.

 

Oficialment establida en 1954, l'orquestra es converteix prompte en una de les més importants de la República Txeca i la seua primera gira internacional va tindre lloc solament quatre anys després. Molts directors de música i solistes de fama mundial han col·laborat amb la Philharmonic Janáč*ek Ostrava que, en els últims 5 anys ha tocat en 12 països de 3 continents. Les destinacions més recents inclouen Nova York, París, Viena, Berlín, Pequín, Seul i Munic.

 

En el seu concert a Torrent interpretaran les Danses Eslaves de A. Dvoř*ák i la 4a Simfonia de J. Brahms, sota la batuta de Sergio Alapont, un dels directors espanyols amb major projecció internacional en l'actualitat, premiat com a Millor Director d'Orquestra a Itàlia 2016 per GBOPERA Awards. Ha dirigit prestigioses orquestres nacionals i internacionals com la London Philharmonic Orchestra, Orchestre National d'Île de France de París, Danish National Symphony, Norwegian National Opera, Scottish Opera, RAI de Torí, Radiotelevisió Espanyola (ORTVE), Comunitat Valenciana (Palau dels Arts), Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i Simfònica del Principat d'Astúries o Oviedo Filarmonía, entre moltes altres. Ha dirigit igualment en prestigiosos Festivals i sales de concert com Xangai Opera Week, Quinzena Musical Donostiarra, Euro Arts – Leipzig, Mahler Festival – Dobbiaco, Ravello Festival o MITE Festival o Groß*er Saal del Musikverein de Viena. A més, ha gravat per als segells discogràfics Universal, RTVE, RAI, RTE Ireland i Euroradio.

 

El concert és el divendres 31 de maig a les 20 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.248.47

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.