Dimarts, 19 de Octubre del 2021

Actualitzada Dilluns, 18 de Octubre del 2021 a les 12:42:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 29 de Maig del 2019

PINTURA

L'Espai inaugura El que queda, de Miguel Ponce

La mostra, que es va inaugurar el divendres a la vesprada i que pot visitar-se fins al 8 de juny, al·ludeix a tot allò que succeeix entre les quatre parets de l'estudi de l'artista, la qual cosa metafòricament parlant seria la seua pròpia ment

La sala d'exposicions de l'Espai acull El que queda, de Miguel Ponce. La mostra, que es va inaugurar el divendres a la vesprada i que pot visitar-se fins al 8 de juny, al·ludeix a tot allò que succeeix entre les quatre parets de l'estudi de l'artista, la qual cosa metafòricament parlant seria la seua pròpia ment. Ponce utilitza la pintura com a eixida cap a cap lloc, o més aviat cap a un laberint. Aquest laberint està replet de preguntes i silencis, d'infinits començaments i de fragments inacabats que ens transporten a diferents llocs.

 

En aquesta exposició, l'autor ens mostra una sèrie de pintures abstractes, repletes de missatges ocults mitjançant textos il·legibles. Les referències pictòriques que utilitza provenen principalment de l'espai urbà i de l'escriptura. Aquestes referències li serveixen per a investigar i aprofundir en certs temes com l'ocult, l'erosió, l'atzar o el residu, permetent-li accedir a la pintura des d'una perspectiva diferent. Treballa a partir de materials com la pintura acrílica, l'aerosol, i altres processos que li permeten manipular la pintura de manera intuïtiva. Els diferents processos utilitzats en l'execució de les obres converteix a la pintura en una imatge residual que vol parlar tant del nostre temps com de si mateixa.
 

Miquel Ponce treballa en l'àmbit de la pintura abstracta, a partir de referències de l'espai urbà, de l'individu i l'escriptura. La seua obra reflexiona sobre la influència de la imatge i la pintura com mig artístic en la societat actual. Ha estudiat el grau de Belles arts a la Universitat Politècnica de València i ha realitzat diverses exposicions col·lectives com la 3a Biennal Ciutat Vella Oberta (2017), Q-art Festival dels Arts de Quart de Poblet (2018) o A contracorrent, Fundació La Posta (2018). En l'últim any ha guanyat el segon premi de pintura en el XIV concurs de pintura i fotografia de la UPV i ha cursat una beca Erasmus en la Technological University of Dublin.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.179.111

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.