Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 28 de Maig del 2019

Torrent convoca les ajudes a les famílies monoparentals

La compensació econòmica serà de 400 €. El Consistori destina una partida total de 55.600 euros i les bases posen limitacions de renda per a ser beneficiari.

L'Ajuntament de Torrent ha obert la convocatòria per a sol·licitar les ajudes a les famílies monoparentals, que rebran 400 euros anuals per unitat en un pagament únic, i que es tancarà el 31 d'octubre. La partida total per a fer front a aquestes subvencions ascendeix a un import de 55.600 euros que ha aprovat el Consistori.

 

Les famílies que podran beneficiar-se d'aquestes ajudes seran persones vídues, aquells casos en els quals els fills només estiguen reconeguts pel pare o per la mare, i famílies monoparentals, és a dir, quan en cas de separació dels progenitors, qui tinga atorgada la guàrdia i custòdia dels fills i no haja percebut la pensió d'aliments establida en el període de 3 mesos consecutius.

 

El requisit principal és que la suma de les rendes de tots els membres de la unitat de convivència dividida pel nombre d'integrants que la componen, no supere el còmput mensual del 75% del Salari Mínim Interprofessional per a 2019, la quantitat resultant del qual ascendeix a 675,50 euros. A més, haurà d'estar empadronada a la ciutat.

 

En les bases, s'exclou de l'ajuda a la persona que haguera sigut condemnada per sentència ferma d'un delicte de violència de gènere cap a la seua parella, exparella, o persona a la qual haguera estat lligada per una relació.

 

Ajuda Bebé

 

Ja s'ha publicat la convocatòria de l'Ajuda bebé, de 200 euros i amb les quals es pretén cobrir part de les despeses que suposa per a les famílies un naixement o adopció.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.236.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.