Dimarts, 28 de Maig del 2019

El basquet femení de Torrent es classifica per a les fases finals de la Copa

SÈNIOR

COL·LEGI ALEMANY 43-52 UBF TORRENT

Partit ajornat per la pluja després de disputar-se a penes una habitació què fa que ens hem de donar d'acord per a jugar un partit que només anem amb 6 jugadores.

L'equip rival coneixedora de la seua superioritat física què és una tota la pista a les quals responem amb molt bona eixida de pilota i de canastres fàcils al que l'equip rival es refugia en zona que ens costa una mica més atacar fins que trobem bones accions de pal alt pal baix.

UBF TORRENT 60-50 BURJASSOT

Partit amb un alt component ofensiu aprofitat avantatges, el nostre fent un joc entre els nostres interiors amb canastres de qualitat i el rival tenint avantatges físics en el pal baix. El fet d'augmentar la intensitat defensiva va fer que ens emportàrem un partit molt disputat.

JÚNIOR

N.B. ALBORAIA 31 - 41 O.B.F TORRENT

Comencem el partit amb un avantatge de 6 punts que aconseguim mantenir durant tot el partit, malgrat les nombroses fallades després de rebot ofensiu. Una defensa en zona de l'altre equip ens força a realitzar més contraatacs i tirs exteriors amb gran encert malgrat la dificultat de la pista. Ja en l'últim quart aconseguim augmentar la diferència a 10 punts fins al final del partit i emportar-nos la victòria.

CADET

CARVA UBF TORRENT 56 –15 FUTURPISO PICANYA

Últim partit d'aquesta fase del Trofeu Federació amb el qual es proclamen semi finalistes passant invictes en aquesta fase.

Un partit especial aquest, ja que ens tornàvem a trobar amb una antiga companya de l'equip. En la part esportiva poc que ressenyar ja que malgrat l'altura i la força d'algunes accions de l'equip picanyer, les nostres van ser molt més elèctriques i van estar pressionant amb tots els quintets que van estar en pista aconseguint tancar marcador a l'inici del quart període.

Malgrat tot, sí que va haver-hi algunes fallades en les passades, en les entrades provocades per la velocitat que li van voler imprimir en cadascuna de les seues accions anant una mica anades de voltes.

Així que ara toca no fallar amb el treball en els entrenaments, ja que amb aquest partit descansem fins a dins de dos caps de setmana on això segur es posarà més complicat.

ENS VEIEM EN SEMIS DE TF2019!

INFANTIL

PORT DE SAGUNT 38-31 UBF TORRENT

Trobada emocionant i vibrant el disputat en el pavelló de les Portenyes. El partit ha sigut molt tibant i dur físicament, amb un bon joc mostrat pels dos equips, on les imprecisions marcaven la tendència del partit a cada moment. Moments per a les Portenyes i moments per a les torrentines. Un baix encert en tirs lliures i algunes fallades en accions senzilles decanten el partit cap a les locals. Les nostres xiques tornen a jugar un gran partit de bàsquet, encara que sense premi final.

Ara serem segones de grup i a esperar altres resultats per a veure si entrem a jugar els quarts de final del Trofeu Federació.

1,2,3 Torrent!

ALEVÍ A

JOVENS L´ELIANA 27-61 UBF TORRENT

Partit molt còmode de la Copa amb rotació per a totes les jugadores on ens anem imposant en tots els quarts.

UBF TORRENT 64-36 MANISES

Últim partit de temporada que dóna per finalitzar un fantàstic any.

Partit sense transcendència amb l'única anècdota que vam haver de jugar-ho a la seua casa a causa de la multitud de canvis.

ALEVÍ Aj.

N. B. ALBORAIA 10 - 50 O.B.F TORRENT

Comencem amb una pressió a tota la pista que força moltes pèrdues de pilota de l'altre equip i canastres fàcils però en els següents minuts de la primera habitació estrenyem la línia des de mig camp i ens ajuda a jugar amb passades després de robatori de pilota per a arribar a canastra sense pot. Un partit que controlem en tot moment i que aconsegueix que totes les nostres jugadores anoten punts. Continuem veient progressió tant en defensa com en atac de les nostres xicotetes.

DOMINICS 36-40 UBF TORRENT

Partit on l'equip local va sumant avantatge tots els quarts, arribant al quart amb un resultat de 25-14 en contra.

Fantàstic cinqué quart on som capaços de pressionar robant moltes pilotes fent canastres més fàcils evitant el seu defensa zonal fa que empatem el partit en el sisé quart arribant a la pròrroga, on ens emportem el partit.