Divendres, 15 de Octubre del 2021

Actualitzada Divendres, 15 de Octubre del 2021 a les 10:33:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 27 de Maig del 2019

El CIJ ofereix nous tallers i cursos per als mesos d'estiu

Les activitats estan dirigides a joves de 16 a 30 anys

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix nous tallers de pintura SUMI-E, animació Stop Motion, un curs d'educador/a de menjador escolar a més d'una xarrada informativa per a conéixer el procediment d'accés per a Policia Nacional. La inscripció als tallers serà a partir del dia 27 de maig.

 

Taller introducció a la pintura SUMI-I

 

Inicia't en la pintura amb negra Sumi-e aprenent la tècnica d'una cultura mil·lenària, però també el procés de creació de la tinta, els diferents tipus de pinzells i paper, etc. Al final del taller seràs capaç de crear una obra pròpia. El taller començarà el dilluns 1 de juliol de 10.30 a 12.30 hores.

 

Taller Stop Motion

 

Aprén a fer un guió, crear personatges, decorar, il·luminar, manejar programes d'enregistrament i edició en l'àmbit usuari. Al final serem capaços de crear en grup un videoclip d'animació, usant la tècnica del Stop Motion. El taller començarà el dimarts 2 de juliol de 17.30 a 20 hores.

 

Curs d'educador/a de menjador escolar

 

Amb aquesta formació nous recursos d'educació per a dinamitzar l'horari de menjador escolar. Alguns dels aspectes importants que aprendràs serà planificar i programar l'activitat diària, recursos necessaris per a abordar trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives per a aqueix moment, la importància de l'ambientació, nocions sobre alimentació equilibrada, hàbits d'higiene, entre altres temes d'interés. El taller es compon de dos torns i un horari de 10.30 a 13.30 hores.

 

Xarrada informativa Policia Nacional

 

El pròxim dia 19 de juny a les 11 hores el personal de CNP t'informarà sobre com procedir quan es publica la convocatòria, requisits a complir, fases de l'oposició, especialitats existents dins del cos de policia nacional, etc. Assisteix a aquesta xarrada informativa en la qual podràs plantejar tots els teus dubtes.

 

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.16.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.