Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 25 de Maig del 2019
POLÍTICA

Els partits demanen el vot a Torrent en la tradicional nit final de campaña

Amb sopar entre militants van finalitzar la campanya electoral la majoria de les formacions polítiques de la ciutat

Demanant el vot. Així van acabar la nit les deu formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals aquest diumenge 26 de Maig. La pluja va obligar a canviar els plans d'algunes formacions. Així, el PSOE va situar la celebració del míting final del seu candidat, Jesús Ros, dins de la seu en la plaça de la Llibertat. El PP va reptar a la pluja i va plantejar el seu míting en ple carrer en la placeta de Moralets, mentre que Ciutadans va decidir finalment canviar el seu míting a l'interior de la Casa de la Cultura, 

La resta de formacions van realitzar els seus respectius sopars. Compromís tenia prevista el seu sopar a l'aire lliure en la Plaça de SantJaume, mentre que Esquerra Unida va sopar a l'interior del local Social de la Caixa Rural. Reunions similars van realitzar la resta de formacions en l'última nit de campanya, ja que el dissabte és dia de reflexió i està prohibida la campanya dels partits i la publicitat electoral. 



Preparació de col·legis electorals

Durant tota la jornada del dissabte equips de brigada d'obres de l'Ajuntament col·locaven ja les taules i urnes per a la jornada de votació. Els col·legis han d'estar llestos per a les 08.00 del matí, perquè puguen obrir les seues portes a les 09.00 del matí. La jornada de votacions finalitzarà a les 20.00 hores de la vesprada, moment en el qual començarà el recompte.

Per a la nit electoral, Tele Torrent té previst un programa especial informatiu en directe en el qual es donaran a conéixer les dades i també les opinions i l'actualitat de la jornada. La televisió de Torrent tindrà dues unitats mòbils que es desplaçaran per les seus dels partits i els punts calents de la informació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.144.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.