Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2019
POLÍTICA

Ciutadans tanca la campanya a Torrent demanant el vot del canvi taronja

El candidat taronja a l'alcaldia de Torrent es compromet a “lluitar per l'enterrament de les vies en el Camí La Noria per a evitar l'aïllament dels veïns”

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha demanat el vot “per a aconseguir la ciutat del segle XXI que tots volem, sense renunciar a les tradicions, a partir del diumenge 26M”, en l'acte de tancament de campanya, celebrat aquest divendres, a la Casa de la Cultura i al qual ha assistit la diputada per València al Congrés, María Muñoz.

En la seua intervenció, l'alcaldable ha apel·lat a “la confiança dels torrentins i torrentines pel canvi taronja”. “Perquè som els millors, amb un projecte clar i de garantia que sempre vetlarà per les persones”, ha emfatitzat Claramonte.

Durant el seu discurs ha agraït el treball del seu equip “molt preparat, il·lusionat i amb moltes ganes durant aquesta campanya intensa”. “L'enterrament de les vies en el barri del CamíLa Sénia, la millora de la gestió amb menys imposats, l'aposta pel procés de participació ciutadana, el foment del turisme juntament amb el comerç local i atraure inversions per a crear empreses, ocupació i ajudar els autònoms i agricultors”, són alguns dels compromisos que ha citat en el seu programa electoral taronja.

Així mateix, ha posat l'accent que “cap altre partit s'ha compromés amb el municipi de Torrent com l'hem fet Ciutadans”. En aquest sentit, s'ha referit a les visites durant aquesta campanya al municipi de l'actual síndic de Cs en Les Corts Valencianes, Toni Cantó, el número cinc de Ciutadans al Parlament Europeu, José Ramón Bauzá i aquest divendres, en les quals han abrigallat al candidat de Torrent, Raúl Claramonte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.204.117.57

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.