Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2019

Aigües de L'Horta afirma que "s'ajusta a la legalitat i transparència"

L'empresa mixta recorda que "el procés seguit per a la contractació de dues places de personal administratiu ha sigut transparent. En aquest procés de selecció no ha intervingut cap dels membres del seu Consell d'Administració"

El procés de selecció de personal seguit per l'empresa mixta d'Aigües de L'Horta per a la contractació de dues places de personal administratiu ha sigut transparent. En aquest procés de selecció no ha intervingut cap dels membres del seu Consell d'Administració.

 

El procés iniciat el febrer de 2019 va ser impugnat pels representants dels treballadors de CCOO i UGT, basant-se en el conveni col·lectiu estatal que assenyala que, prioritàriament, aquestes places s'han de seleccionar mitjançant un procés de promoció interna. En el seu moment l'empresa va informar degudament que la vacant es cobrirà i es reactivarà o s'iniciarà al més prompte possible un nou procés selectiu.

 

Tal com estava previst l'Empresa Mixta va iniciar un nou procés selectiu per a cobrir en aquesta ocasió dues places de personal administratiu del grup 2B. Les 68 persones que es van presentar al primer procés van rebre complida informació de l'anul·lació del procés i de l'inici del nou. Les bases del nou procés de selecció van ser publicades en la pàgina web d'Aigües de l'Horta el 18 d'abril de 2019.

 

De tot això es va donar complida informació en el Consell d'Administració de la mercantil del 29 de març de 2019.
Prova de la total transparència i ajust al Dret del procés, és que s'han presentat més candidats que en cap convocatòria anterior convocada per Aigües de l'Horta. La durada i terminis del procés estan sent els adequats en una d'aquestes característiques. Les bases no han sigut impugnades i tots els candidats han tingut la mateixa informació. L'ajust dels terminis ve motivat per les necessitats de personal de l'empresa amb l'objectiu de continuar prestant el millor servei als ciutadans.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.112.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.