Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2019

Cs Torrent es compromet a augmentar la neteja dels espais públics

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, s'ha compromés a "augmentar la neteja dels espais públics", ja que, ha criticat, "estan molt bruts aquesta legislatura per deixadesa de la gestió del govern local".

 

A més, la formació taronja ha elaborat unes propostes en matèria mediambiental de cara a "la seua aposta per una ciutat sostenible i moderna com es mereix Torrent, ja que és un dels més grans municipis de la província de València", ha subratllat.

 

Entre elles, ha destacat, "realitzar un Pla de Prevenció i Sostenibilitat per a la cura dels boscos, els parcs i les zones d'esbarjo a l'aire lliure; potenciar la protecció i manteniment dels espais naturals així com impulsar la recuperació i conservació del patrimoni rural, l'horta, els cítrics i la xarxa de camins del municipi".Així mateix, per a Claramonte, "un altre dels punts a tractar a partir del 26 de maig és arreglar i mantenir els camins per a la pràctica del senderisme i BTT, especialment en El Vedat, l'autèntic pulmó de Torrent". Per això, ha assegurat, "Cs pretén reforçar la neteja i manteniment d'espais naturals en El Vedat i altres zones del municipi".

 

D'altra banda, ha enumerat, "remodelar el mobiliari urbà, la il·luminació i la senyalització de Torrent per a aconseguir millors serveis i un estalvi energètic per a la ciutat és una altra de les qüestions que es recullen en el programa taronja per a mantenir una imatge de referència per a Torrent".

 

En la mateixa línia, ha explicat que "Cs impulsarà una xarxa de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics i dissenyarem plans d'ajuda per a la seua instal·lació en edificis i barris". "Reforçarem la presència de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en zones cèntriques de la ciutat, en zones de gran afluència i en aparcaments públics".

 

Finalment, ha promés, "potenciarem la recollida selectiva de residus i augmentarem la presència de contenidors per al reciclatge de taps i piles". "Tot això acompanyat de convocatòria de concursos en els centres educatius per a premiar iniciatives de reciclatge i des de campanyes de sensibilització i conscienciació als ciutadans", ha conclòs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.106.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.