Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2019

Jesús Ros culmina la campanya electoral amb una "trobada amb el poble"

El candidat socialista finatlitza la campanya electoral amb una trobada amb representants del món cultural, festiu, associatiu, esportiu i empresarial de la ciutat.

Més de 200 persones de tots els sectors i àmbits han abrigallat a Jesús Ros en l'Encontre amb la Societat que ha servit d'epíleg, abans que demà acabe oficialment la campanya electoral, a dues setmanes de diàleg i reunions amb veïns de Torrent en diferents places i enclavaments de la ciutat.

 

L'Hort de Trénor ha acollit aquesta "trobada amb el poble", com l'ha definit el candidat socialista, i en el qual s'han donat cita representants del món cultural, festiu, associatiu, esportiu i empresarial de la ciutat, "per a reunir-se i parlar del Torrent que es vol construir entre tots". Ros ha agraït elsuport i la presència de persones de tots els sectors i àmbits amb l'únic objectiu comú de millorar la ciutat. A tots ells ha demanat el candidat socialista "la col·laboració per a poder continuar construint el Torrent que volem, per a poder continuar defensant el nostre, les nostres tradicions i la nostra forma de ser".

 

Poques hores abans que acabe la campanya electoral i a sol tres dies d'anar a les urnes, Jesús Ros ha demanat una participació massiva i el suport a "una candidatura que coneix els problemes dels torrentins i com donar-los solució mirant a la cara a la gent". "No us defraudarem, farem entre tots un gran Torrent", ha conclòs.

 

Des que la campanya electoral començara oficialment el passat 10 de maig, el candidat socialista ha presentat les línies mestres del seu programa en diferents places de la ciutat i, al mateix temps, ha mantingut reunions amb associacions i col·lectius, per a escoltar i recollir demandes i necessitats. En cada acte i en cada reunió, Jesús Ros ha definit quins són els projectes que es posaran en marxa en els pròxims anys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.195.47.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.