Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Maig del 2019

Millorar la neteja i ampliar els aparcaments seran una prioritat per a Folgado

Amparo Folgado explica el seu Pla de Soterrament de contenidors, així com la creació d'aparcaments gratuïts en superfície i la creació d'estacionaments perifèrics a Torrent.

A un dia de finalitzar la campanya electoral, la candidata dels populars a Torrent, Amparo Folgado ha destacat la millora de la neteja viària i l'ampliació dels estacionaments a Torrent com una de les seues prioritats de govern a partir del 26 de maig.

 

Folgado, que ja havia anunciat aquestes mesures en les reunions per barris, que ha vingut mantenint durant l'últim any amb veïns, ha afirmat que "la brutícia als carrers i la falta d'aparcament són dos de les principals preocupacions per als veïns de Torrent, per la qual cosa donar solució a aquests problemes, seran la meua prioritat".

 

Així, Folgado s'ha compromés amb un major esforç en la neteja viària, amb més mitjans i s'ha reafirmat en el seu Pla de Soterrament de Contenidors a Torrent. "Des del PP creiem que hem d'apostar pel soterrament planificat de contenidors a la ciutat, sabent que és costós però més higiènic i visualment més agradable, establint un calendari planificat de soterrament, arribant a tots els barris de la ciutat".

 

Quant a la falta de places d'estacionament, l'alcaldable del PP aposta per la creació d'estacionaments perifèrics i la creació d'aparcaments gratuïts en superfície en solars de la ciutat.

 

"Ja ho vam fer entre 2007 i 2015, creant places d'aparcament gratuït en solars, arribant a acords amb els seus propietaris i ho tornarem a fer". La fórmula que es va establir va ser la de la cessió d'ús del solar mentre no es construïsca, a canvi de no pagar l'IBI durant aqueix temps. Així, l'Ajuntament de Torrent pot oferir places gratuïtes en superfície. Alguna cosa que matisa Folgado assenyalant que "no solament realitzarem aquests convenis sinó que ens preocuparem per condicionar els solars, il·luminar-los i realitzar un manteniment del ferm, ja que alguns d'aquests aparcaments en l'actual legislatura, s'han convertit en basses quan plou".

 

A més, els populars han anunciat la creació de grans zones d'estacionaments perifèrics a Torrent, connectats amb TorrentBus i TorrentBici i vídeo vigilat, de manera que no siga necessari donar voltes per a estacionar dins de la ciutat i podent accedir a qualsevol punt del barri, en menys de 5 minuts a peu.

 

Denúncies per irregularitats en la contractació de personal per a l'empresa Aigües de l'Horta

El mes de febrer, la mercantil mixta i participada en un 51% per l'Ajuntament de Torrent, va anul·lar el procés de contractació per al qual s'havien presentat 68 persones.


Ara, després de la celebració de les proves per a la contractació de dues places de personal administratiu per a atendre els clients i a la qual s'han presentat 183 aspirants, arriben les primeres denúncies per irregularitats en el procés, segons els denunciants.


Una de les persones que ha denunciat irregularitats, afirma que ja ho va denunciar de forma reiterada durant la celebració de la prova selectiva el passat 17 de maig. La denunciant afirma que "els exàmens es trobaven damunt de la taula de cada aspirant, sense precintar", alguna cosa que emmalalteix de total transparència i no segueix el procés establit, segons l'aspirant que el denuncia. També afirma que és molt estrany que només puguen passar 5 persones a l'entrevista, de les 183 que aspiren.


Els populars de Torrent, lamenten que "una vegada més, l'obscurantisme torna a planejar en la contractació de personal per a Aigües de l'Horta de la qual és responsable l'alcalde Jesús Ros". Pel que demanen "claredat, transparència, explicacions i que no hi haja ni una ombra de dubte en la contractació d'una empresa que el seu 51% del capital pertany a tots els torrentins i no al seu alcalde".


A més, des del PP es denuncia que "és estranya la forma de conducta de Jesús Ros en plena campanya electoral, realitzant un procés amb presses, mal fet i de forma tan fosca".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.186.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.