Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Maig del 2019

Guanyant Torrent - Esquerra Unida denuncia les gestions de l’actual govern de Torrent

Guanyant Torrent - Esquerra Unida va convocar ahir una roda de premsa que va comptar amb la presència de l'actual candidat a l'alcaldia Sergio Fernández; la candidata a les Corts Valencianes, Rosa Pérez Garijo i Manu Pineda Marín, actual candidat al Parlament Europeu. En l'acte, la força política va expressar les molèsties i denuncies sobre "les males gestions que ha fet el govern actual de la ciutat de Torrent".

El partit polític Guanyant Torrent - Esquerra Unida quan falten pocs dies per a les eleccions municipals i europees, va denunciar una mala gestió en qüestió de temes socials a la ciutat de Torrent. Un dels temes que va tractar va ser el Pla de mobilitat sostenible per a la gent de mobilitat reduïda, ja que la gran majoria dels carrers de la ciutat no estan habilitats per a la mobilitat reduïda.

 

També van nomenar la possibilitat de fer de Torrent una ciutat més sostenible. Aquest fet ho durien a terme mitjançant la introducció de vehicles públics elèctrics i punts de càrrega per a aquests.

 

Altres temes tractats a la roda de premsa foren la proposta feta per aquest grup polític al govern actual perquè els treballadors i treballadores de la piscina de la cotxera no perderen el treball. "Aquesta proposta també va ser desestimada", afirma l'actual candidat a l'alcaldia Sergio Fernández.

 

La Granja del Pàmpol

 

Aquest va ser un dels temes principals de l'agrupació. Amb aquest fet volen denunciar que no s'ha actuat segons va recomanar la Conselleria de Medi Ambient, el tancament de tal granja. El que és recomanable per tindre eixa granja són 300 animals, 1 nau, 2 zones cobertes. Actualment aquesta granja té 600 mares de cria, el que és igual a 15.000 animals a l'any. Compta amb 4 naus industrials, altres construccions i un laboratori. Fernández corrobora que: "És un delicte ecològic. Provoca fortes molèsties per a la zona residencial que es troba en eixe perímetre". "Es van presentar 4 mocions i el que és pretén és retirar eixa granja".

 

Eleccions del 26M

 

Respecte als resultats de les pròximes eleccions del diumenge 26 de maig, Sergio Fernández Martínez va afirmar que els resultats que se'ls dona a les enquestes: "Estan en consonància amb el que la gent demana. La gent demana confluència". "Els resultats reflecteixen la realitat que hi ha a Torrent i pense que el diumenge millorarà", afirma el candidat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.128.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.