Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Maig del 2019

Jesús Ros anima a votar a un alcalde "al qual els veïns puguen sempre dirigir-se"

El candidat socialista s'ha reunit aquesta vesprada amb veïnes i veïns de la plaça Fra Antonio Panes.

Jesús Ros ha mantingut aquesta vesprada una trobada amb veïnes i veïns de la plaça Fra Antonio Panes en una de les trobades públiques en diferents enclavaments de la ciutat. En una de les places de la ciutat que més activitat recull diàriament, el candidat Jesús Ros ha destacat la necessitat que tenen aquells que es dediquen a la política als pobles i ciutats d'estar sempre a la disposició dels veïns. "Per a això venim i per a això estem ací, per a recollir els suggeriments i poder planificar i dissenyar així, entre tots, la ciutat que voleu i mereixeu", ha assenyalat.

 

El candidat socialista ha desgranat davant els veïns que s'han congregat en la plaça algunes de les millores que s'han portat en els últims anys en diferents barris de la ciutat i que han fet possible que "el Torrent que tenim hui és un Torrent per a les famílies, per als majors i per als xicotets".

 

Jesús Ros ha animat a votar diumenge que ve pensant en "qui estan sempre a la seua disposició, qui tenen sempre la porta oberta per a escoltar els seus problemes i recollir les seues demandes". Al mateix temps, el candidat socialistes ha insistit en la necessitat d'un "govern fort i estable" que faça possible la posada en marxa dels projectes que facen avançar Torrent.

 

Anteriorment el candidat socialista s'ha reunit en la mateixa zona amb l'Associació de Veïns de Nicolás Andreu, una trobada on ha exposat el model de ciutat per als pròxims 30 anys i ha atés les propostes dels veïns.

 

La d'aquesta vesprada ha sigut una de les últimes parades de la gira de trobades i reunions públiques amb veïnes i veïns en carrers i places de Torrent. Des de l'inici de la campanya electoral, Jesús Ros ha passat per diferents enclavaments de la ciutat escoltant als ciutadans i recollint les seues propostes per a la construcció del Torrent del futur.

 

Hui està prevista la celebració d'una Trobada amb la Societat Torrentina. L'acte, que servirà d'epíleg a dues setmanes de campanya abans de la fi de campanya oficial del divendres a la nit, tindrà lloc a partir de les 19 hores en l'Hort de Trénor.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.180.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.