Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Maig del 2019
CAMPANYA ELECTORAL

Cs Torrent celebra el "Dia de les famílies" amb un mitin al carrer

El candidat de Ciudadanos a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que "les famílies són prioritàries perquè són l'ànima, mantenen vives les nostres tradicions, la nostra cultura i dinamitzen l'economia del nostre municipi "

El candidat de Ciutadans (Cs) a l'alcaldia de Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat que "les famílies són prioritàries perquè són l'ànima, mantenen vives les nostres tradicions, la nostra cultura i dinamitzen l'economia del nostre municipi ".

 

"Les nostres famílies són una aposta al programa de Ciutadans", ha assegurat Claramonte, qui també ha concretat que "a banda del menjador escolar per a famílies més desfavorides, ens comprometem a la gratuïtat de l'educació de 0-3 anys per tal de conciliar la vida familiar i professional dels progenitors i a impulsar un creixement en la natalitat del nostre municipi ".

 

L'acte de campanya, en commemoració del 'Dia de totes les famílies', organitzat per la formació taronja aquest dissabte a les 18h. a la Plaça Unió Musical del municipi, ha estat acompanyat pel diputat nacional de Ciutadans, Vicente Ten.

 

"Ha estat una experiència molt gratificant i tot un èxit de convocatòria pel qual han passat centenars de veïns de Torrent a gaudir d'una vesprada lúdica amb els seus fills i han visitat els castells inflables, pintacares. A més s'han apropat fins a la nostra carpa de Ciutadans per intercanviar informació sobre les nostres propostes i hem escoltat les seues preocupacions, inquietuds i suggeriments ", ha posat èmfasi l'alcaldable, Raúl Claramonte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.236.214.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.