Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2019

La Policia Nacional desmantella dos laboratoris de marihuana i deté a dues persones

L'ara detingut anava a primera hora i última hora del dia al domicili on es trobaven els laboratoris.

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de Torrent a una dona i un home de 30 i 29 anys, respectivament, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, després dedesmantellar dos laboratoris de, pel que sembla, marihuana que tenien en un domicili de la mateixa localitat.

 

Els policies van intervenir 165 plantes de, pel que sembla, marihuana i un sobre amb 47 grams de cabdells secs de marihuana en un dels laboratoris i en l'altre una caixa amb gran quantitat de cabdells de marihuana que es trobaven assecant-se en tres safates d'aproximadament un metre quadrat cadascuna, 980 euros, 36 focus portalàmpares, 36 transformadors elèctrics, dos ventiladors i dues bàscules de precisió.

 

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la possible existència d'uns laboratoris per al cultiu de marihuana en un domicili de Torrent.

 

Durant les investigacions els agents van establir diversos dispositius de vigilància en els voltants del domicili, observant que al mateix acudia al voltant de les nou de la nit un jove que després d'aparcar el seu cotxe accedia al mateix i romania en el seu interior entre una hora i una hora i mitja.

 

Transcorregut aquest temps, abandonava el domicili i es dirigia a un altre del qual ja no solia eixir fins a les huit i mitja o nou del matí, per a dirigir-se de nou a l'altre domicili en el qual en aquesta ocasió estava entre 10 i 15 minuts.

 

Continuant amb les investigacions, els agents van comprovar que de tots dos domicilis es desprenia una olor de marihuana i s'escoltava un constant soroll de ventiladors, així com van esbrinar la identitat dels sospitosos.

 

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van realitzar una entrada i registre en els dos domicilis on van detenir a una dona i un home com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, així com van desmantellar dos laboratoris de marihuana i van intervenir el de dalt, anteriorment, citat.

 

Els detinguts, amb antecedents policials, l'home ha passat a disposició judicial, mentre la dona després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a això fóra requerida.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.210.83.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.