Dijous, 27 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Maig del 2019

Folgado anuncia un circuit trail i rutes runner a Torrent

La candidata del PP aposta per la creació de bons econòmics i de diversos usos per a les piscines municipals.

Amparo Folgado, candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, ha anunciat el seu programa en matèria d'esports, fruit de les reunions mantingudes amb clubs esportius i esportistes de Torrent durant els mesos de precampanya, destacant l'acte amb esportistes en el qual va participar el futbolista de primera, Pedro López.

 

Folgado ha lamentat que "Ros iniciarà la construcció d'un pavelló esportiu en l'A7, allunyat de la ciutat i amb difícil accés per als joves i especialment els xiquets, en plena campanya electoral". Pel que ha afirmat que "jo mai haguera construït aqueix pavelló en aqueixa ubicació, tenint una parcel·la municipal enorme en la Ciutat de l'Esport". Pel que s'ha compromés a paralitzar aqueixa construcció si encara s'és a temps, després del 26 de maig i canviar la ubicació.

 

Amparo Folgado s'ha compromés també a crear un Circuit de Trail adaptant la sendera que transcorre pel Reg Mil·lenari del Barranc de l'Horteta, de més de 14 quilòmetres de longitud. A més, ha apostat per la creació de rutes runner. "Torrent és una ciutat runner i l'any 2014 ja creem des del PP una ruta per a runners al costat de la carretera de Picanya, amb màquines d'exercicis, pes, font per a avituallament i àrea de descans". Pel que ha anunciat que continuarà creant noves rutes runner a la ciutat.

 

El PP també s'ha compromés a la creació d'un nou camp de futbol a la ciutat, aprofitant una parcel·la de titularitat pública i que estiga adaptat a la pràctica de Rugbi. Folgado ha afirmat que "Torrent ha demostrat ser una potència en la pràctica del rugbi, arribant a guanyar un equip la Copa d'Espanya", per la qual cosa apostarà també per aquest esport.

 

Bono econòmic d'ús per a piscines municipals

 

La candidata del PP, ateses les propostes dels més joves, ha anunciat que es crearà un "bo econòmic" per a l'ús de les piscines municipals sense necessitat de pagar una quota mensual. "Ens han traslladat la necessitat de poder adquirir bons per a l'ús de les piscines en dies solts, per la qual cosa estudiarem la seua viabilitat i el posarem en marxa quan estiguem en el govern municipal".

 

Com ja va anunciar temps arrere, Amparo Folgado també s'ha compromés a la creació de més estacionaments de bicicletes a Torrent, apostant per la mobilitat sostenible i els desplaçaments saludables a la ciutat. Ha anunciat l'ampliació de les beques a esportistes d'elit i l'impuls de la pràctica esportiva en equips mixtos, afavorint la igualtat com sol·licita el Consell dels Xiquets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.3.72

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.