Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Maig del 2019
CAMPANYA ELECTORAL

Tele Torrent emetrà dos debats amb els candidats a les eleccions municipals

El primer d'ells serà amb els candidats de les formacions que no van obtenir representació en els passats comicis i el segon inclourà als candidats els partits dels quals conformen el ple de l'Ajuntament

Amb motiu de les Eleccions Municipals del 26 de maig l'empresa audiovisual Torrent mitjana ha organitzat dos debats a través de Tele Torrent. El primer d'ells serà el dimarts 21 de maig a les 22.00 hores i comptarà amb les formacions polítiques que no van obtenir representació en les passades eleccions. Podem, Amb tu Torrent, VOX, Som Valencians i Avant. Matisar que Contigo i VOX acudeixen a aquest debat sense les seues primers espases per assumptes laborals.
 

El segon debat s'emetrà el dimecres 23 de maig, a les 10 de la nit. En aquesta ocasió concorreran els candidats de les formacions polítiques amb representació en el ple municipal. PSOE, PP, Compromís, Ciudadanos i Guanyant presentaran el seu model de ciutat per a demanar el vot dels torrentins i torrentines.
 

Tots dos debats estan estructurats en diversos blocs i tant la col·locació dels candidats, com l'inici de cada torn de paraula, com el minut d'or s'han sortejat prèviament. Els i les candidates tindran torns de rèplica, fins a un màxim de 8 que podran utilitzar en el bloc que consideren necessari. A més, cada candidat que inicie cada bloc, s'enfrontarà a una pregunta ciutadana i la resta les preguntes les realitzaran les periodistes que moderaran aquest debat.
 

És la primera vegada a Torrent que una televisió local emet un debat de cara a una cita electoral com la que viurem el diumenge 26 de maig. A més Tele Torrent realitzarà un programa especial diumenge que ve 26 de maig en el qual s'analitzaran les dades de participació i es desgranarà en directe els resultats. Es realitzaran també connexions en directe en les seus electorals per a conéixer les reaccions a mesura que es vagen coneixent els resultats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.171.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.