Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Maig del 2019

Comencen les actuacions per a construir el nou Centre de Rendiment Esportiu

Les instal·lacions tenen una superfície de 1.500 m² i comptarà amb una pista poliesportiva per a practicar handbol, futbol sala, bàsquet i voleibol.

Aquesta setmana s'inicien les actuacions necessàries de replanteig perquè Torrent compte amb un tercer pavelló esportiu. El nou Centre de Rendiment Esportiu, que tindrà una superfície coberta d'uns 1.500 metres quadrats, comptarà amb una pista poliesportiva habilitada per a la pràctica d'esports com l'handbol, el futbol sala, bàsquet i voleibol, amb les dimensions reglamentàries. En total la superfície d'actuació tindrà aproximadament 3.000 metres quadrats i inclourà una zona de pàrquing.

 

El centre disposarà de tots els espais auxiliars necessaris per al desenvolupament de les activitats previstes segons les normatives com a vestuaris, condícies, magatzems esportius, vestuaris d'àrbitres, farmaciola, etc., i complirà amb tot el que s'estableix quant a dimensions, materials, senyalització, il·luminació, etc.

 

L'edifici estarà format per una àrea de major altura, que recollirà la pista poliesportiva, a manera de caixa opaca en la seua part superior, quedant transparent part de la planta baixa per a aconseguir il·luminació natural a peu de pista. A aquest mòdul principal s'adossarà en dos dels seus costats, una àrea de menor altura, que albergarà els espais auxiliars necessaris, tals com vestuaris, recepció, magatzems, etc.

 

La iniciativa, que "dóna resposta a la necessitat i demanda dels clubs de la ciutat per nous espais esportius", ha explicat l'alcalde Jesús Ros, s'emmarca dins del Programa d'inversions financerament sostenibles, desenvolupat amb els fons del superàvit que el consistori va obtenir durant l'any 2017.

 

El nou Centre de Rendiment Esportiu es converteix així en el tercer espai on els clubs torrentins poden entrenar i practicar les seues disciplines, sumant-se al pavelló El Vedat i Anabel Medina.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.171.22.220

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.